Upplands Väsby kommun

Väsbys kommunstyrelse på turné

Dela

Upplands Väsbys kommunstyrelse kommer att alternera sina mötesplatser för att göra sig mer tillgänglig för medborgarna och skapa sig mer kunskap om olika verksamheter i kommunen. Måndagen den 7 maj är nästa kommunstyrelsemöte och då är sammanträdet i Väsby konsthall kl 19.

Vanligtvis har Upplands Väsbys kommunstyrelsemöten ägt rum i Messingen, men nu beger sig kommunstyrelsen ut på turné. Måndagen den 7 maj kl 19 är sammanträdet i Väsby konsthall på Optimusvägen 12B, men redan 18.30 är allmänheten välkommen att som vanligt ställa frågor eller lämna synpunkter. Själva sammanträdet är också öppet för allmänheten. 

Den 4 juni kommer kommunstyrelsemötet att vara i Väsbyskolan.

Kontakter

Bilder

Om

Upplands Väsby kommun
Upplands Väsby kommun
Dragonvägen 87
194 80 Upplands väsby

08-590 970 00http://www.upplandsvasby.se/

Upplands Väsby kommun har idag över 45 000 invånare. Kommunen, som har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Uppsala, med 7 minuter till Arlanda, genomgår sedan några år tillbaka en omfattande utveckling med kraftfulla satsningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet. Idag sker en stark inflyttning och Upplands Väsby växte 2016 mer än man gjort på 40 år. Hela kommunen är certifierad enligt ISO14001 och utsågs 2011 till Sveriges IT-kommun, 2013 till Sveriges miljöbästa kommun och 2016 till Årets samhällsbyggare.

Följ Upplands Väsby kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Upplands Väsby kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum