Västtrafik

Västtrafik släpper skräddarsydda biljetter till Summerburst och Way Out West

Dela

Västtrafik fortsätter sin satsning på anpassade biljetter i To Go vid större evenemang. Nu kan alla besökare till musikfestivalerna Summerburst och Way Out West resa billigare och enklare med kollektivtrafiken.

De särskilda biljetterna går att hitta i Västtrafiks app To Go. Foto: Västtrafik
De särskilda biljetterna går att hitta i Västtrafiks app To Go. Foto: Västtrafik

Västtrafik vill göra det smidigt för besökare i Göteborg att välja kollektivtrafiken före andra transportsätt. Ett sätt för att göra det är att ta fram anpassade biljetter i appen To Go i samband med större evenemang. Något som också är ett vanligt önskemål från kunder.

Därför har Västtrafik nu tagit fram skräddarsydda biljetter inför musikfestivalerna Summerburst på Ullevi 7-8 juni samt till Way Out West i Slottsskogen 8-10 augusti. Biljetterna, som är något billigare än normalt, gäller under evenemangsdagarna men också natten och dagen efter, för att underlätta resandet från festivalerna.

Biljetterna kan bara köpas i Västtrafik To Go och nås via ett snabbval i appens startsida under vyn ”Köp biljett”.

Under 2019 kommer Västtrafik att göra liknande satsningar på andra evenemang både i Göteborg och övriga regionen.

Summerburst
3-dagarsbiljett som gäller 7-9 juni 2019, giltig i Göteborg. Biljetten är giltigt i tre dygn från köptillfället fram till klockan 23:59 biljettens sista giltighetsdag. Då detta är en specialbiljett gäller inte medföljandeerbjudandet. Pris: 130 kr för vuxen och 100 för ungdom.

Way Out West
4-dagarsbiljett som gäller 8-11 augusti 2019, giltig i Göteborg. Biljetten är giltigt i fyra dygn från köptillfället fram till klockan 23:59 biljettens sista giltighetsdag. Då detta är en specialbiljett gäller inte medföljandeerbjudandet. Pris: 190 kr för vuxen och 145 för ungdom.

Kontakter

Västtrafiks presstjänst

Vi svarar på dina frågor om kollektivtrafiken i Västsverige. Maila eller ring oss så hjälper vi dig.

0771-41 43 99press@vasttrafik.se

Bilder

De särskilda biljetterna går att hitta i Västtrafiks app To Go. Foto: Västtrafik
De särskilda biljetterna går att hitta i Västtrafiks app To Go. Foto: Västtrafik
Ladda ned bild

Om

Varje dag reser 430 000 personer med Västtrafik. Det är för dem vi finns till. Vi vill göra det enkelt och bekvämt att resa med kollektivtrafiken och samtidigt bidra till en hållbar samhällsutveckling. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen och har cirka 900 linjer som körs av företag som upphandlats i konkurrens.

Följ Västtrafik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Västtrafik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum