Djurens Rätt

Vegovision laddar för besöksrekord i Göteborg

Dela

Djurens Rätts mässa Vegovision anordnades för första gången 2008 och har växt för varje år som gått. Under 2017 anordnas Vegovision på tre platser i Sverige; i Göteborg, Umeå och Stockholm. Först ut är mässan i Göteborg där det laddas för besöksrekord den 1 – 2 april.

– Vi räknar med att det kommer omkring 4000 besökare under helgen i Göteborg, intresset för vego och för djurvänliga produkter är rekordstort, säger Sofia Säljö, projektledare för Vegovision.

Vegovision är Djurens Rätts mässa för djurvänliga valhär hittar du allt ifrån skor, till mat och alltid det senaste utbudet inom vegovärlden. Ett av årets stora dragplåster är den brittiska maratonlöparen Fiona Oakes. Hon blev vegan som 6 åring och har över 50 maraton och inte mindre än tre världsrekord bakom sig.

För de allra minsta besökarna finns också ett helt eget rum med Rädda Djuren-klubben som bjuder på mys och pyssel.

– Vi har ett väldigt brett program med allt ifrån föredrag om chokladpraliner till bodybuilding på vegankost, det kommer att finnas något för alla, säger Sofia Säljö.

Välkommen att besöka Vegovision i Göteborg

Tid
Lördag 1 april kl. 10.00 -18.00
Söndag 2 april kl. 10.00 -17.00

Plats
Folkets hus
Olof Palmes plats 3 (vid Järntorget)

Inträde 
100 kr. Medlemmar i Djurens Rätt och barn upp till och med 13 år går in gratis.


Vill du besöka mässan som journalist? Maila press@djurensratt.se

Nyckelord

Bilder

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden. Djurens Rätt har funnits sedan 1882.

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum