Umeå kommun

Verksamhetsmark till salu längs Tomtebovägen

Dela

Fram till söndag 16 januari är det möjligt att anmäla intresse för verksamhetsmark på Tomtebo. Det gäller två tomter som ligger mellan Tomtebovägen och Sjöråvägen/Näckens väg. Storleken på tomterna är cirka 2100 och 2700 kvadratmeter.

Tomter som är till salu ligger mellan Tomtebovägen och Sjöråvägen/Näckens väg.
Tomter som är till salu ligger mellan Tomtebovägen och Sjöråvägen/Näckens väg.

– Det råder stor efterfrågan på verksamhetsmark i bra lägen. I området finns idag redan en pizzeria och frisör. Ett gym håller på att byggas och vi ser gärna att den etablering som tillkommer kan innebära ytterligare service till området, säger Rebecka Lindgren, exploateringsingenjör.

Verksamheter som bedöms lämpliga inom området är bland annat småindustri, hantverk, kontor, småskalig handel eller liknande. Det är inte lämpligt med verksamheter inriktade på upplag, bostäder kommer inte heller att tillåtas.

Markpriset är 425 kr/m2. Byggnadsarea bör vara minst en tredjedel av tomtarea. 

På projektsidan finns mer information och möjlighet att anmäla intresse

Mer information

Rebecka Lindgren
mark- och exploateringsingenjör
090-16 23 63
072-452 23 36
rebecka.lindgren@umea.se

Kontakter

Bilder

Tomter som är till salu ligger mellan Tomtebovägen och Sjöråvägen/Näckens väg.
Tomter som är till salu ligger mellan Tomtebovägen och Sjöråvägen/Näckens väg.
Ladda ned bild
Tomterna som är till salu markerade med rött.
Tomterna som är till salu markerade med rött.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00https://umea.se/press

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 130 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

Vi efterfrågar invånare med erfarenhet av vård och omsorg21.1.2022 11:55:40 CET | Pressmeddelande

Personalläget är ansträngt inom äldreomsorg och funktionshinderomsorg. Frånvaron är hög och behovet av vikarier stort för att kunna upprätthålla en trygg och säker vård och omsorg. Vi vädjar därför till invånare som har erfarenhet av arbete inom hemtjänst, hemsjukvård, vård- och omsorgsboende, funktionshinderomsorg eller personlig assistans och har möjlighet att under en begränsad tid hjälpa till inom kommunens äldreomsorg eller funktionshindersomsorg att ta kontakt med respektive rekryteringscentrum.

Restaurangbranschen och Maja Beskowgymnasiet är på gång!17.1.2022 08:48:07 CET | Pressmeddelande

Maja Beskowgymnasiet har anställt Nazim Imeri som projektledare inför nystarten av Re-staurang- och livsmedelsprogrammet hösten 2022. – Intresset för restaurangutbildningen är stort bland åk 9-eleverna i Umeå med omnejd. Många elever har blivit mycket positivt inställda när de fått veta att utöver att utbildningen är rolig och innehåller många praktiska moment ger den även grundläggande högskole-behörighet, säger Nazim Imeri, som representerade restaurangutbildningen när cirka 1800 elever var på besök på skolan under skolbesöksveckan i november 2021.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum