Grums kommun

Vernissage för elevutställning på Grums bibliotek

Dela

Elever i årkurs 3, 6 och 9 har genom Skapande skola under hösten haft ett projekt tillsammans med Alma Löv Museum. De har undersökt följande tema; djur, identitet och genetik.

Den 7 november ställer eleverna ut sina alster på Grums bibliotek. Vernissagen öppnas med högtidlig bandklippning av Leif Haraldsson, kommunalråd (S). Inbjudna är "konstnärerna" och deras mentorer.

Vårdnadshavare och vänner är välkomna klockan 17.00-19.00. Utställningen finns kvar på biblioteket fram till och med 20 november och kan besökas av klasser och andra intresserade under bibliotekets ordinarie öppettider.

Press är välkomna från klockan 13.00, när de första klasserna kommer ner till biblioteket. Bandklippning är klockan 17.00.

Presskontakt Line Monclair, projektledare barn och utbildning 0555-420 20

Bilder

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00https://www.grums.se/

En Vänerkommun i Karlstadsregionen

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns nordvästra strand. Här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron. Kommunen är den största arbetsgivaren och därefter BillerudKorsnäs AB. Vid det växande handels- och industriområdet Nyängen möts E18 och E 45.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum