Socialdemokraterna

Vi bygger landet kongressen - Save the date

Dela

Vi bygger landet blir temat på Socialdemokraternas kongress 3 - 7 november 2021. Årets kongress blir Socialdemokraternas 41:e ordinarie partikongress.

- På kongressen ska vi forma de bästa socialdemokratiska lösningarna på hur vi bygger landet efter pandemin. Hur vi rustar samhället starkare och skapar jobb och framtidstro i hela landet. Vi har byggt landet förut och efter krisen ska vi göra det igen, säger Lena Rådström Baastad, partisekreterare för Socialdemokraterna

När: 3 – 7 november 2021

Socialdemokraterna följer pandemiläget och jobbar utifrån flera scenarion för kongressens utförande. Vid möjlighet till fysisk kongress så kommer den vara i Svenska Mässan i Göteborg.

Under våren kommer vi att skicka mer information om kongressen och efter sommaren kommer anmälningsinformation för ackreditering.

Vid frågor om kongressen kontakta pressekreterare, Johannes Svensson: 076-766 53 26,johannes.svensson@socialdemokraterna.se

För partisekreteraren kontakta pressekreterare Emma Cederstrand: 072-455 63 29, emma.cederstrand@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum