E.ON Sverige AB

Vi flaggar för ett starkt och fredligt Europa

Dela

Inför valet till Europaparlamentet visar E.ON sitt stöd för ett enat Europa genom att hissa EU-flaggan utanför flera av sina kontor.

Den 23 till 26 maj ska medborgarna inom Europeiska Unionen rösta i Europaparlamentsvalet. För oss, som ett europeiskt företag, är det viktigt att den Europeiska Unionen fortsätter att vara stark och enad. Ett Europa där människor reser fritt mellan länder, där studenter lär känna europeiska städer och universitet och där våra kollegor kan arbeta inom olika delar av vårt företag.

Men den frihet, demokrati och tillväxt som den Europeiska Unionen har bidragit till är lätt att ta för given och det finns idag krafter som avisar idén om ett enat Europa.

– I decennier har vi i Europa varit överens om att samarbete leder till ökat välstånd för alla. Valresultatet kommer att få stor betydelse för våra europeiska grundvärderingar kring solidaritet, frihet och demokrati. Dessa värderingar är själva fundamentet för ett enat och välmående Europa. Vi hoppas därför att ett högt valdeltagande till Europaparlamentsvalet ska stärka sammanhållningen i Europa, säger Marc Hoffmann, vd för E.ON Sverige.

För att markera sitt stöd för EU kommer E.ON att hissa den europeiska flaggan mellan den 16 april och den 31 maj utanför våra större kontor i Sverige. För ett starkt och fredligt Europa.

Kontakter

Bilder

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Från Högbytorp i väster till Järfälla i öster – E.ONs 2,5 mil långa fjärrvärmeledning är färdigbyggd11.4.2019 08:31:36 CESTPressmeddelande

Efter två års intensivt byggande är nu den 2,5 mil långa distributionsledningen för fjärrvärme som förbinder E.ONs nya kretsloppsanläggning på Högbytorp med fjärrvärmenäten i Bro, Kungsängen och Järfälla klar för driftsättning. Fjärrvärmeledningen ska leverera återvunnen värme till kunderna när kraftvärmeanläggningen på Högbytorp tas i drift senare i år.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum