Bolagsverket

Vi frågar kunderna vad de tycker om oss

Dela

Den 1 februari – 28 februari 2021 genomför vi en undersökning för att mäta vad våra kunder tycker om vår service och verksamhet. Kanske är du en av de 16 000 som får ett mejl med en förfrågan om att delta i undersökningen?

Till vår hjälp har vi företaget Origo Group AB som också skickar ut enkäten. Om du har frågor om undersökningen kan du mejla support@origogroup.com som vidarebefordrar frågor till Bolagsverket.

Enkäten skickas ut som en länk med mejl till dig som varit i kontakt med Bolagsverket i minst ett ärende eller som har hämtat eller köpt information 2020.

Alla svar sammanställs anonymt så att det inte går att se vad varje enskild person svarat. Svaren från dig kan inte användas i handläggning eller i kontrollsyfte.

Svaren ger oss Nöjd kund-index

Svaren ger oss en sammanfattande bedömning av Bolagsverket som vi kan följa från år till år och som också går att jämföra med andra myndigheter.

Vilka vänder sig undersökningen till?

Undersökningen vänder sig till dig som varit i kontakt med Bolagsverket i minst ett ärende eller som har hämtat eller köpt information under 2020. Ett slumpmässigt urval av cirka 16 000 kunder kommer att bli kontaktade.

De sammanfattade resultaten kommer att publiceras här på webbplatsen.

Kontakter

Om

Bolagsverket
Bolagsverket

851 81 Sundsvall

0771-670 670https://bolagsverket.se/

Bolagsverket ska skapa förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i vårt uppdrag är att kvalitetssäkra och tillhandahålla företagsinformation, som skapar värde för samhället.

Följ Bolagsverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bolagsverket

Bolagsverket lämnar in slutrapport för regeringsuppdraget ”Uppdraget att utveckla tjänsten för digital ingivning av årsredovisningar m.m. för alla företagsformer”31.3.2021 14:34:16 CEST | Pressmeddelande

Bolagsverket har lämnat in slutrapporten för regeringsuppdraget ”Uppdraget att utveckla tjänsten för digital ingivning av årsredovisningar m.m. för alla företagsformer” N2018/02033/FF). I slutrapporten rekommenderar Bolagsverket att regeringen fattar beslut om införande om ett obligatorium för digital inlämning av årsredovisningar och att Standard Business Reporting (SBR) etableras i Sverige.

Tillsammans bygger vi upp Sveriges digitala infrastruktur för informationsutbyte och grunddata26.2.2021 07:00:00 CET | Pressmeddelande

Bolagsverket har i samverkan med ett flertal andra myndigheter lagt grunden för en gemensam digital infrastruktur som ska möjliggöra ett effektivt och säkert utbyte av information inom och med det offentliga. Den 29 januari 2021 lämnades delredovisningar för två strategiska uppdrag in till regeringen, och nu intensifieras det gemensamma arbetet mot en mer ändamålsenlig förvaltning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum