Moment Group

Vi söker en Platschef till Göteborgs nya nöjesarena!

Dela

Nu letar vi efter dig som tillsammans med ditt team kommer att skapa och leverera upplevelser på högsta nivå på vår nya nöjesarena i Göteborg.

Hösten 2017 slår 2E Group upp portarna till ett helt hus för underhållning, mat & dryck. Stans nya nöjesarena ligger vid Kungsportsplatsen och får ett av Göteborgs absolut bästa lägen i fastigheten Kungsportshuset. Satsningen kommer att förändra Göteborgs nöjesliv.

Med flera starka varumärken såsom 2Entertain, Wallmans, Golden Hits, Hansen, Hamburger Börs med flera, är 2E Group en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien med
fler än 1,8 miljoner gäster varje år. 2E Group producerar show, musikal och teater, projektleder events för företag och driver idag tio egna arenor. Koncernen har kontor i Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North Premier.

Du som är vår nya platschef skall tillsammans med ditt team av professionella medarbetare utveckla verksamheten samt ansvara för den dagliga driften.

Du har ett starkt affärsmannaskap grundat på ett utpräglat entreprenörstänk. Ditt ekonomiska kunnande är väl dokumenterat. Din bakgrund innehåller flerårig erfarenhet inom ledande befattningar, gärna inom besöksnäringen eller upplevelseindustrin. Mycket goda kunskaper inom F & B är ett krav. Du är resultatinriktad och har mycket goda ledaregenskaper. I din chefsroll får du stora möjligheter att utveckla både verksamheten och medarbetarna. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och har en utpräglad förmåga att se helheten utan att tappa sinnet för detaljer. Dessutom har du en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Vi ser gärna att du blir en synlig person på orten.

Vi ser vidare att du ärr en innovativ problemlösare, som har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla goda relationer och nätverk. Det är ett extra plus om du har ett nätverk inom Göteborgs restaurang-, musik- och artistvärld. Du har kunskapen att hitta och driva affärer och viljan att ge våra gäster en unik upplevelse.

Besök vår hemsida www.2egroup.se samt www.kungsportshuset.För ytterligare information om tjänsten kontakta Karin Gustafsson på Hotell & Reseverket 0709-698 600 alternativ 040-300 605.

Din ansökan skickar du till karin.gustafsson@hotelloreseverket.com. Intervjuer sker löpande.

2E Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år – såväl privatpersoner som företagskunder.

Inom affärsområde Live Entertainment producerar 2Entertain musikal, teater, show och konsert samtidigt som man skapar specialbeställd underhållning och förmedlar artister till företagskunder. 

Inom affärsområde Venues driver koncernen tio arenor för teaterföreställningar, musikaluppsättningar och krogshower. På fyra av arenorna erbjuds de egna dinnershow-koncepten Wallmans och Golden Hits. Arenorna används även för externa evenemang och möten. Hösten 2017 öppnar en elfte arena i centrala Göteborg.

Inom affärsområde Digital marknadsförs och säljs hela koncernens utbud av show, musikal, teater och konsert på Showtic.se. Inom affärsområdet arbetar man även med digital marknadsföring och driver hela koncernens utveckling av den digitala affären.

Inom affärsområde Event utvecklar och genomför Hansen möten, konferensresor och event för företag i syfte att stärka relationen mellan varumärke och kunder, medarbetare eller partners.

2E Group har kontor i Falkenberg, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Växjö och är listat på First North Premier med Remium som Certified Adviser.

Nyckelord

Bilder

Om

Moment Group
Moment Group
Åvägen 17F
412 51 Göteborg

0771 - 17 00 00http://www.momentgroup.com/

Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Norden. Inom koncernen skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år. Verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Hamburg, Oslo, Falkenberg och Växjö. Moment Group är listat på First North Premier med FNCA Sweden som Certified Adviser.

Inom Moment Group återfinns följande bolag och varumärken: 2Entertain, Ballbreaker, China Teatern, Cirkusbygningen, Golden Hits, Hamburger Börs, Hansen, KPH Matbar, Kungsportshuset, Lisebergsteatern, Minnesota Communication, Oscarsteatern, Showtic.se, The Concept, Vallarnas friluftsteater, Wallmans, Wallmans Group

 

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Efter högt biljettryck till Peter Jöback och showen "Med hjärtat som insats" släpps nu fler datum till Cirkus13.3.2018 09:16Pressmeddelande

Efter stor efterfrågan och högt biljettryck till Peter Jöback och kommande showen "Med hjärtat som insats” släpps idag fler datum till höstens show på Cirkus i Stockholm. Glädjande nyheter för Peter Jöback, som just nu återigen befinner sig på Broadway och där han gör succé i huvudrollen på "Phantom of the Opera's" 30 års jubileum.

GHOST - Musikalen om odödlig kärlek kommer till China Teatern i höst!6.3.2018 13:00Pressmeddelande

GHOST – den romantiska filmen med Patrick Swayze och Demi Moore i huvudrollerna kom år 1990, både historien och Whoopie Goldberg blev belönade med en Oscar. Baserad på filmsuccén, skapades musikalen med samma namn och efter premiären på brittiska Manchester Opera House i mars 2011 blev den snart omtalad som en av vår tids mest rörande kärlekshistorier. Musikalen har gjort stor succé på både Broadway och West End och nu får vi äntligen chansen att uppleva GHOST live på China Teatern i Stockholm.

Eric Gadd tar över Hamburger Börs i höst med egen show!5.3.2018 09:45Pressmeddelande

Förra året firade Eric Gadd 30 år som artist och nu är det äntligen dags att debutera med en egen show. Den 13 september är det urpremiär för OMG på Hamburger Börs i Stockholm, en glorifierad konsertupplevelse där Gadd ackompanjeras av Sveriges musikerelit. Eric kommer att bjuda på låtar från hela sin gedigna repetoar. En helkväll, inkluderat en Dinnerclubmeny signerad artisten själv samt en 90 minuters soulshow med ös från början till slut, utlovas. Biljetterna släpps den 19 mars.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum