Vi söker nya medarbetare!

Dela

Nu söker vi nya medarbetare till vår avdelning för Utveckling/IT i Sundsvall.

De roller vi söker är Lösningsarkitekt, Produktägare, Systemutvecklare, Systemutvecklare med inriktning teknisk testare och Säkerhetsspecialist.

Är du rätt person och vill bli en av oss?
Hos oss hamnar du på en arbetsplats med öppet klimat och hos en arbetsgivare som ligger i teknisk framkant och driver skogsnäringens digitala utveckling.

Vad är bäst med att jobba på Biometria?
Bra arbetskamrater, god stämning, trygg arbetsgivare och utmanande arbetsuppgifter toppar våra medarbetares lista.

Låter det intressant?
Läs mer om de utannonserade tjänsterna!
https://www.biometria.se/lediga-tjanster/

Välkommen till Biometria!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Biometria
Dragarbrunnsgatan 35
753 20 Uppsala

010-228 50 00https://www.biometria.se/

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Genom vårt verksamhetsområde Utveckling/IT driver vi den digitala utvecklingen för hela skogsnäringen. Vi skapar möjligheter inom digitalisering, bland annat genom Biometria Labs, vår avdelning för innovation där vi testar ny teknologi. Biometria ligger i teknisk framkant bland annat inom att utveckla utifrån Microsofts koncept Azure. Vi arbetar med agila metoder och stödjer oss på ramverket SAFe*. Merparten av verksamhetsområdet Utveckling/IT finns vid vårt kontor i Sundsvall.

*SAFe = Scaled Agile Framework, se www.scaledagileframework.com för mer information

Följ Biometria

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Biometria

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum