Akademikerförbundet SSR

Victor Harju ny presschef hos Akademikerförbundet SSR

Dela

Idag välkomnar vi Victor Harju som ny presschef hos Akademikerförbundet SSR. Han kommer närmast från Sveriges läkarförbund och har tidigare arbetat som pressekreterare i Regeringskansliet.

Victor Harju
Victor Harju

–  Vi är mycket glada för rekryteringen av Victor Harju. Han har gedigen erfarenhet av press- och opinionsarbete, fackliga frågor och politisk påverkan. Nu ska vi växla upp och ta ännu mer plats, säger Cecilia Sandahl, kommunikationschef och Lars Holmblad, förbundsdirektör.  

– Det snackas mycket om kriminalitet i medierna, men alldeles för lite om hur den kan förebyggas. Jag hoppas kunna bidra till att lyfta yrkesgrupper som behövs för att stoppa rekryteringen till gängen. Jag hoppas även kunna stärka alla våra medlemmars röst i lokalmedia, säger Victor Harju.

Victor Harju har tidigare varit pressekreterare åt både socialminister Annika Strandhäll och inrikesminister Anders Ygeman. Han har även erfarenhet som heltidspolitiker i Region Stockholm och från press- och kommunikationsarbete i andra fackförbund både inom SACO och LO.

Kontakt:
Victor Harju, presschef Akademikerförbundet, 070-690 44 23,
victor.harju@akademssr.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Victor Harju
Victor Harju
Ladda ned bild

Om

Akademikerförbundet SSR
Akademikerförbundet SSR
Box 12800
112 96 Stockholm

08 617 44 00https://akademssr.se/

Vi är det ledande fackförbundet för samhällsvetare. Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor. Medlemmar är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare, men också chefer och egenföretagare. Det som förenar våra drygt 75 000 medlemmar är att vi alla är akademiker som strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens.

Följ Akademikerförbundet SSR

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Akademikerförbundet SSR

Äntligen! Satsningar på polisen ska matchas med satsningar på förebyggande25.8.2022 13:01:46 CEST | Pressmeddelande

Socialdemokraterna har lyssnat på Akademikerförbundet SSR:s kritik. Regering och riksdag har de senaste åren satsat stora pengar på polis och rättsväsende men nästan försumbart på det brottsförebyggande arbetet. Här måste ske en förändring. Akademikerförbundet SSR vill se 10 miljarder mer. Idag kom ett efterlängtat vallöfte om förebyggande arbete: (S) lovar att staten ska matcha varje krona till polisen med pengar till förebyggande åtgärder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum