The Perfect World Foundation

Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation

Dela

Den ideella organisationen The Perfect World Foundation arbetar för att skydda natur- och djurliv runt om i världen och har under flera år samarbetat med en rad kända namn för att uppmärksamma djur i kris. Nu är det klart att världsstjärnan Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation och att hon kommer donera sin 120 000-kronorsklänning klänning under organisationens stödgala för natur- och djurliv i Göteborg den 6:e september.

The Perfect World Foundation har genom åren arbetat med en rad kända namn och listan över celebra ambassadörer är lång. En av organisationens ambassadörer var Avicii som bland annat skapat en remix av låten “Lay me down” till förmån för noshörningarna. Martin Stenmarck, ytterligare en i raden av ambassadörer, har varit konferencier på samtliga av The Perfect World Foundation´s stödgalor och Sarah Ferguson, hertiginnan av York delar ut organisationens årliga hederspris. Till den celebra listan över organisationens ambassadörer adderas nu ytterligare ett namn, nämligen Victoria Silvstedt.

- Vi är otroligt hedrade över att Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation och därmed hjälpa oss att uppmärksamma frågor som berör natur- och djurliv, säger The Perfect World Foundations VD och medgrundare, Ragnhild Jacobsson.

The Perfect World Foundation arrangerar årligen en stödgala i Göteborg för att lyfta frågor som berör natur- och djurliv. Under årets gala blir isbjörnen symbol för alla de arter som drabbas av klimatförändringarna och även för glaciärerna på Arktis som smälter allt snabbare. En rad kända namn har tackat ja till att närvara under galakvällen, som; BBC´s Sir David Attenborough, fredspristagaren Rajendra Pachauri, American Pie-skådespelerskan Shannon Elizabeth, modeskaparen Lars Wallin bland många andra. Nu är det även klart att världsstjärnan Victoria Silvstedt kommer att närvara under galakvällen där hon även kommer att auktionera ut sin exklusiva galaklänning till förmån för natur- och djurliv. Klänningen är skapad av modeskaparen Elie Saab och kostade mer än 120 000 kronor som ny.

- Rädda världen gör vi tillsammans. Genom att bland annat samarbeta med kända namn når vi ut och får möjligheten att utbilda fler människor om vad som händer med vårt natur- och djurliv, avslutar Ragnhild Jacobsson.

Victoria Silvstedts klänning från Elie Saab auktioneras ut under stödgala för natur- och djurliv

Källa: Instagram

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

The Perfect World Foundation
The Perfect World Foundation
Kundsgatan 48c
411 15 Göteborg

https://theperfectworldfoundation.se/hem/

The Perfect World Foundation är en svensk ideell oberoende organisation som grundades 2010 för att öka medvetandet, samla in pengar samt agera tillsammans med djur- och naturbevarandeprojekt världen över.

www.theperfectworldfoundation.se

Följ The Perfect World Foundation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från The Perfect World Foundation

Artister sjunger gratis för djuren24.4.2020 10:14:37 CESTPressmeddelande

Att klimatförändringarna påverkar vilda djur och vår natur är en fråga som engagerar. Den 16:e september planeras galakonserten Climate AID på GöteborgsOperan med syfte att höja kunskapen och samla in pengar till vilda djur och naturområden i kris. Coronakrisen har helt tagit bort möjligheten för många artister att tjäna pengar, trots detta så ställer sveriges artistelit nu upp helt utan ersättning för de vilda djuren och klimatet. - Många djurprojekt runt om i världen går nu på knäna och läget är akut, säger Ragnhild Jacobsson, initiativtagare och VD på The Perfect World Foundation.

Climate AID – en Galakonsert på GöteborgsOperan3.4.2020 08:54:56 CESTPressmeddelande

Den 16:e september arrangeras för första gången Climate AID – en galakonsert med syfte att öka kunskapen runt klimatproblemen med fokus på djur, natur och för att lyfta innovativa lösningar. Bakom initiativet står den Göteborgsbaserade djur- och naturorganisationen The Perfect World Foundation. - Vi vill skapa positiva krafter för att lyfta fram lösningarna, säger Ragnhild Jacobsson, VD och medgrundare av The Perfect World Foundation.

Greta Thunberg går i giganters fotspår - tilldelas prestigefyllt pris29.12.2019 13:00:00 CETPressmeddelande

Greta Thunberg blir första svensk att tilldelas natur- och djurorganisationen The Perfect World Foundations hederspris, The Perfect World Award. Hon får även utmärkelsen ”The Conservationist of the Year”. Priset delas ut årligen och bland tidigare pristagare finns bland annat Dr. Jane Goodall och BBC-prodilen Sir David Attenborough. - Greta får priset för att hon har lyckats skapa en global uppmärksamhet kring klimatfrågan, säger Ragnhild Jacobsson, VD på The Perfect World Foundation.