The Perfect World Foundation

Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation

Dela

Den ideella organisationen The Perfect World Foundation arbetar för att skydda natur- och djurliv runt om i världen och har under flera år samarbetat med en rad kända namn för att uppmärksamma djur i kris. Nu är det klart att världsstjärnan Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation och att hon kommer donera sin 120 000-kronorsklänning klänning under organisationens stödgala för natur- och djurliv i Göteborg den 6:e september.

The Perfect World Foundation har genom åren arbetat med en rad kända namn och listan över celebra ambassadörer är lång. En av organisationens ambassadörer var Avicii som bland annat skapat en remix av låten “Lay me down” till förmån för noshörningarna. Martin Stenmarck, ytterligare en i raden av ambassadörer, har varit konferencier på samtliga av The Perfect World Foundation´s stödgalor och Sarah Ferguson, hertiginnan av York delar ut organisationens årliga hederspris. Till den celebra listan över organisationens ambassadörer adderas nu ytterligare ett namn, nämligen Victoria Silvstedt.

- Vi är otroligt hedrade över att Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation och därmed hjälpa oss att uppmärksamma frågor som berör natur- och djurliv, säger The Perfect World Foundations VD och medgrundare, Ragnhild Jacobsson.

The Perfect World Foundation arrangerar årligen en stödgala i Göteborg för att lyfta frågor som berör natur- och djurliv. Under årets gala blir isbjörnen symbol för alla de arter som drabbas av klimatförändringarna och även för glaciärerna på Arktis som smälter allt snabbare. En rad kända namn har tackat ja till att närvara under galakvällen, som; BBC´s Sir David Attenborough, fredspristagaren Rajendra Pachauri, American Pie-skådespelerskan Shannon Elizabeth, modeskaparen Lars Wallin bland många andra. Nu är det även klart att världsstjärnan Victoria Silvstedt kommer att närvara under galakvällen där hon även kommer att auktionera ut sin exklusiva galaklänning till förmån för natur- och djurliv. Klänningen är skapad av modeskaparen Elie Saab och kostade mer än 120 000 kronor som ny.

- Rädda världen gör vi tillsammans. Genom att bland annat samarbeta med kända namn når vi ut och får möjligheten att utbilda fler människor om vad som händer med vårt natur- och djurliv, avslutar Ragnhild Jacobsson.

Victoria Silvstedts klänning från Elie Saab auktioneras ut under stödgala för natur- och djurliv

Källa: Instagram

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

The Perfect World Foundation
The Perfect World Foundation
Kundsgatan 48c
411 15 Göteborg

https://theperfectworldfoundation.se/hem/

The Perfect World Foundation är en svensk ideell oberoende organisation som grundades 2010 för att öka medvetandet, samla in pengar samt agera tillsammans med djur- och naturbevarandeprojekt världen över.

www.theperfectworldfoundation.se

Följ The Perfect World Foundation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från The Perfect World Foundation

Boozt.com i samarbete med The Perfect World Foundation - vill göra modebranschen grön8.8.2019 08:10:00 CESTPressmeddelande

Den svenska ideella organisationen The Perfect World Foundation, tillsammans med Boozt.com och konstnären Mikael B, vill påverka modebranschen till att bli mer hållbar och skapar nu ett grönt initiativ för att minska klimatavtrycket. Initiativet lanseras under modeveckan i Köpenhamn under augusti och kommer även innebära att TV-profilen David Attenborough fortsätter att bli hedrad med en egen skog.

Elmanders engagerar västsvenska skolelever - ska bygga insektshotell20.5.2019 07:10:00 CESTPressmeddelande

Genom att utlysa en tävling där skolelever bygger insektshotell hoppas makarna Amanda och Johan Elmander på att öka medvetenheten bland skolelever kring insekternas situation. Åtta västsvenska skolor och närmare 250 elever har tackat ja till tävlingen och skolklassen med det bästa bidraget tilldelas en prissumma på 10 000 svenska kronor. - Att bygga insektshotell är både ett roligt och lärorikt sätt att bidra, säger Amanda Elmander, initiativtagare till projektet.

Nytt magasin ska bota svenskarnas framtidsångest7.5.2019 08:15:00 CESTPressmeddelande

Den ideella organisationen The Perfect World Foundation satsar på tidningsmarknaden och lanserar i maj ett nytt glossy magasin av högsta papperskvalité – The Perfect World Magazine. Organisationen har baserat innehållet på det ökande intresset för klimat- och djurfrågor och första numret pryds av BBC-profilen David Attenborough. "Intresset för klimat- och djurfrågor växer kraftigt men utbudet av media som fokuserar på ämnet är fortfarande begränsat", säger Ragnhild Jacobsson, VD på The Perfect World Foundation.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum