The Perfect World Foundation

Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation

Dela

Den ideella organisationen The Perfect World Foundation arbetar för att skydda natur- och djurliv runt om i världen och har under flera år samarbetat med en rad kända namn för att uppmärksamma djur i kris. Nu är det klart att världsstjärnan Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation och att hon kommer donera sin 120 000-kronorsklänning klänning under organisationens stödgala för natur- och djurliv i Göteborg den 6:e september.

The Perfect World Foundation har genom åren arbetat med en rad kända namn och listan över celebra ambassadörer är lång. En av organisationens ambassadörer var Avicii som bland annat skapat en remix av låten “Lay me down” till förmån för noshörningarna. Martin Stenmarck, ytterligare en i raden av ambassadörer, har varit konferencier på samtliga av The Perfect World Foundation´s stödgalor och Sarah Ferguson, hertiginnan av York delar ut organisationens årliga hederspris. Till den celebra listan över organisationens ambassadörer adderas nu ytterligare ett namn, nämligen Victoria Silvstedt.

- Vi är otroligt hedrade över att Victoria Silvstedt blir ambassadör för The Perfect World Foundation och därmed hjälpa oss att uppmärksamma frågor som berör natur- och djurliv, säger The Perfect World Foundations VD och medgrundare, Ragnhild Jacobsson.

The Perfect World Foundation arrangerar årligen en stödgala i Göteborg för att lyfta frågor som berör natur- och djurliv. Under årets gala blir isbjörnen symbol för alla de arter som drabbas av klimatförändringarna och även för glaciärerna på Arktis som smälter allt snabbare. En rad kända namn har tackat ja till att närvara under galakvällen, som; BBC´s Sir David Attenborough, fredspristagaren Rajendra Pachauri, American Pie-skådespelerskan Shannon Elizabeth, modeskaparen Lars Wallin bland många andra. Nu är det även klart att världsstjärnan Victoria Silvstedt kommer att närvara under galakvällen där hon även kommer att auktionera ut sin exklusiva galaklänning till förmån för natur- och djurliv. Klänningen är skapad av modeskaparen Elie Saab och kostade mer än 120 000 kronor som ny.

- Rädda världen gör vi tillsammans. Genom att bland annat samarbeta med kända namn når vi ut och får möjligheten att utbilda fler människor om vad som händer med vårt natur- och djurliv, avslutar Ragnhild Jacobsson.

Victoria Silvstedts klänning från Elie Saab auktioneras ut under stödgala för natur- och djurliv

Källa: Instagram

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

The Perfect World Foundation
Kundsgatan 48c
411 15 Göteborg

https://theperfectworldfoundation.se/hem/

The Perfect World Foundation är en svensk ideell oberoende organisation som grundades 2010 för att öka medvetandet, samla in pengar samt agera tillsammans med djur- och naturbevarandeprojekt världen över.

www.theperfectworldfoundation.se

Följ The Perfect World Foundation

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från The Perfect World Foundation

Pressackreditering | The Polar Bear Ball - en stjärnspäckad stödgala för klimatet6.8.2018 12:15:09Pressmeddelande

Den 6:e september 2018 arrangerar The Perfect World Foundation The Polar Bear Ball - den fjärde stödgalan som organisationen arrangerar för miljö och djurliv. Årets hedersgäster är den brittiska hertiginnan Sarah Ferguson, TV-presentatören Sir David Attenborough, American Pie- stjärnan Shannon Elizabeth, fredspristagaren Rajendra Pachauri och Victoria Silvstedt. Även en mängd svenska profiler har tackat ja till att gästa stödgalan på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.

Sir David Attenborough receives honorary prize in Sweden presented by the Duchess of York Sarah Ferguson1.8.2018 13:14:56Pressmeddelande

Sir David Attenborough is possibly the world's most famous presenter of nature documentaries. On September 6th. The Perfect World Foundation will be hosting a gala in Gothenburg, in support of earth’s nature and wildlife. Sir Attenborough, the evening’s guest of honour, will be awarded the foundation’s honorary prize presented by the Duchess of York Sarah Ferguson.

Internationellt intresse för Sveriges arbete med artskyddsbrott15.1.2018 12:37:21Pressmeddelande

Klorlukten från Kronobergsbadet sprider sig ett helt våningsplan upp till receptionen. Halvvägs ner för rulltrappan blandas lukten med köksoset från personalmatsalen. Dagens rätt är fisk. I de långa och ganska smala 70-talskorridorerna arbetar en hårt kritiserad myndighet. En poliskår med resursbrist. En omdiskuterad omorganisation. Utredningar på hög. Men tre låsta dörrar och en spiraltrappa upp sitter en enhet som är unik i sitt slag. Kanske till och med bäst i världen på det de gör.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum