Ving Sverige AB

Ving flyger rosa i oktober

Dela

Under oktober månad genomför piloterna på Vings flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, en aktion för att uppmärksamma bröstcancer. Piloternas axelklaffar byts ut från guld till rosa och ett av planen, en Airbus 321, pryds med Rosa bandet-loggan.

Kapten Fredrik Edvinsson har valt att flyga rosa i oktober
 

Aktionen är en del av det globala initiativet FlyPink som syftar till att uppmärksamma bröstcancer och supporta organisationer världen över. Aktionen genomförs parallellt med den internationella Rosa bandet-kampanjen vars primära syfte är att sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer.

Det är ett fantastiskt initiativ som piloterna tagit. De bekostar till och med själva sina rosa axelklaffar och pengarna som inkommer går till bröstcancerforskning , säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Thomas Cook Airlines Scandinavia med sina cirka 230 piloter deltar i kampanjen tillsammans med systerbolagen Condor i Tyskland och Thomas Cook Airlines i England och Belgien. Sammanlagt kommer omkring 2 000 pilotaxlar att prydas av rosa ränder under oktober.

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: Magdalena Öhrn, informationschef Ving, tel 0709-513075, magdalena.ohrn@ving.se

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Kontakter

Vings Pressjour

Vid akuta ärenden utanför kontorstid. Endast för journalister.

08-55513040

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Vinggruppen gör nytt rekordresultat17.5.2018 09:31Pressmeddelande

Thomas Cook Northern Europe, även kallad Vinggruppen, där Ving, Spies, Globetrotter och Tjäreborg ingår, gör ett nytt rekordresultat för vinterhalvåret, när Thomas Cook-koncernen idag presenterar halvårsresultatet för 2017/2018. Vinggruppen befäster sin marknadsledande ställning inom semesterpaketresor, både med det egna flygbolaget och reguljärflyg. Den nordiska gruppens rörelseresultat för halvåret uppgick till 554 miljoner kronor, vilket är en ökning med 88 miljoner kronor för perioden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum