Ving Sverige AB

Ving i samarbete med Lidingöloppet

Dela

Researrangören Ving går in som officiell partner till TCS Lidingöloppshelgen. Samarbetet sker på flera plan, där Ving ska hjälpa till att sprida varumärket Lidingöloppet och lyfta löpning som motionsform bland annat genom att arrangera löparresor till Vings resmål.

Foto Vings bildarkiv, fotograf Dan Kullberg

Det här är ett mycket spännande samarbete där vi kan visa upp Lidingöloppet och våra olika lopp för en träningsintresserad målgrupp. Tillsammans ska vi inspirera fler att hitta till löpningen som träningsform, säger Lidingöloppets generalsekreterare Tomas Hoszek.

Ving satsar på aktivitetsbaserad semester och erbjuder många hotell med bra träningsmöjligheter. Sedan tidigare har Ving ett samarbete med En Svensk Klassiker.

–  Vi har Klassiker-certifierat flera av våra hotell. Det innebär att det finns extra goda förutsättningar för träning i de fyra klassikergrenarna; löpning, cykling, simning och skidåkning. Vi vet att många av våra gäster passar på att träna på semestern, och tillsammans med Lidingöloppet ser vi nu fram emot att nå ut till ännu fler som ser träningen som en viktig del av sin semester. Vi kommer också att arrangera inspirerande löparresor under året, säger Anna Dahlberg, produktchef för sport- och träningsresor på Ving.


Det kommer även att bli möjligt att seeda sig inför TCS Lidingöloppet på några av Vings utvalda destinationer.

För ytterligare information, kontakta:
Anna Dahlberg, produktchef för sport- och träningsresor på Ving, tel.  08-555 130 69
anna.dahlberg@thomascook.se

Tomas Hoszek, generalsekreterare Lidingöloppet, tel. 070-513 44 88, TomasH@lidingoloppet.se

Foto Vings bildarkiv, fotograf Dan Kullberg. För högupplöst bild, kontakta charlotte.hallencreutz@ving.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum