Ving Sverige AB

Ving lanserar nytt innovativt barnklubbskoncept på Casa Cook "Montessori by the Beach"

Dela

I sommar öppnar Vings första familjevänliga Casa Cook-hotell, i Chania på Kreta. På det nya hotellet är det även premiär för ett nytt barnklubbskoncept för de allra yngsta hotellgästerna. Den Montessori-inspirerade barnklubben erbjuder allt från övernattning i tipi-tält och matlagningskurser till pedagogiska lekar och utomhusbio.

Casa Cook Chania barnklubb, illustration Ving
Casa Cook Chania barnklubb, illustration Ving

- Som en kontrast till det digitala och uppkopplade är det många som idag efterfrågar det autentiska, det enkla och det småskaliga, såväl vuxna som barn. Casa Cook’s nya barnklubbskonceptet fångar verkligen upp den trenden och blir en typ av ”Montessori by the Beach”, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Hotellet på Kreta blir det första familjevänliga Casa Cook-hotellet och den internationella barnklubben erbjuder många inspirerande, lekfulla och pedagogiska upplevelser. Barnen delas in i olika åldersgrupper, från 4 månader-3 år, 4-6 år, 7-9 år samt 10 år och uppåt. Barn mellan 4-9 år erbjuds aktiviteter som exempelvis utomhusbio, fotografering, ansiktsmålning, miniyoga på stranden, inlärning av enklare grekiska fraser, bowling med återvunna vattenflaskor, enklare trädgårdskurser, origami samt matlagning där man tillagar allt från vego-pizza till olivbröd. För äldre barn och tonåringar finns aktiviteter som exempelvis beach volleyboll, enklare arkitekttävlingar, läsning samt workshops där de kan lära sig allt från hur man gör en drömfångare och egna smycken till att tillaga veganska bakverk och delta i musikklasser.*

Hälsosamma snacks och fräscha juicer erbjuds i barnklubben och i restaurangen serveras allt från gröt till rätter från det lokala kretensiska köket till de yngsta hotellgästerna. Hotellet kan även erbjuda barnpassning och övernattning i tipi-tält. Personalen är engelskspråkig. Barnklubben och aktiviteterna kan bokas antingen till paketpris eller per gång. Priset varierar beroende på ålder och antal tillfällen som bokas.

Casa Cook Chania öppnar i början av sommaren och precis som föregångarna på Kos och Rhodos lockar även detta hotell med minimalistisk arkitektur, bohemchic atmosfär, noga utvald inredning från såväl kända skandinaviska och internationella designmärken och handplockade detaljer från världens alla hörn. Här finns även restaurang, pool, träningsmöjligheter och inredningsbutik. Förutom barnklubben har hotellet även en anpassad barnpool.

*Med reservation för eventuella förändringar i programmet.

Prisexempel barnklubb: 25 euro per tillfälle á 4 timmar (4-9 år), 65 euro per heldagspaket (4-9 år).

Läs mer om Casa Cook Chania här: https://www.ving.se/grekland/chania-stad/casa-cook-chania

Kontakter

Bilder

Casa Cook Chania barnklubb, illustration Ving
Casa Cook Chania barnklubb, illustration Ving
Ladda ned bild
Casa Cook Chania, foto Brechenmacher & Baumann, Ving
Casa Cook Chania, foto Brechenmacher & Baumann, Ving
Ladda ned bild

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

7 av 10 höstlovsresor bokade hos Ving11.9.2019 09:56:51 CESTPressmeddelande

Sommarlovet har knappt avslutats innan många börjar blicka framåt mot nästa ledighet – höstlovet. Ving erbjuder över 60 olika charteravgångar från 13 flygplatser i anslutning till höstlovet och i år förväntas omkring 13 000 svenskar att resa iväg med Ving under vecka 44. Redan nu är drygt 70 procent av charterresorna bokade, vilket är i linje med fjolårets bokningsläge. Men platserna går åt snabbt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum