Ving Sverige AB

Ving släpper fotbollsbiljetterna till Premier League 2018/2019

Dela

Idag släpps höstens och vinterns matchbiljetter i Premier League upp till försäljning hos Ving. En nyhet för i år är att Ving kan erbjuda biljetter till alla Arsenals hemmamatcher på Emirates Stadium i London. Populäraste laget i Vings fotbollsprogram i Premier League är fortsatt Manchester United, följt av Liverpool FC och Tottenham.

Anfield Beat Lounge, Liverpool. Foto Ving.

- Intresset för fotboll är minst sagt stort bland svenskarna, kanske i synnerhet nu med rådande VM-feber. Därför känns det extra roligt att vi redan nu kan släppa nästa säsongs fotbollsresor till de åtråvärda Premier League-matcherna. Genom vårt systerföretag Thomas Cook Sport kan vi erbjuda mycket prisvärda fotbollspaket där både matchbiljetter och hotell ingår, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

I Vings Premier League-program finns resor till några av de allra populäraste lagens hemmamatcher, såsom Manchester United på Old Trafford, Liverpool FC på Anfield, Tottenham i London, Chelsea på Stamford Bridge, Arsenal på Emirates Stadium och Manchester City på Etihad Stadium.

Vings fotbollspaket till Manchester Uniteds hemmamatcher är de allra mest populära bland de svenska kunderna. På andra respektive tredjeplats kommer Liverpool FC och Tottenham. Förutom Premier League kan Ving även erbjuda fotbollsresor till spanska La Liga med populära lag som Real Madrid, FC Barcelona, och Atletico Madrid.

Bokar man en fotbollsresa med Ving ingår såväl matchbiljetter och hotell. Flyg tur och retur tillkommer och köps till separat.

- Eftersom Ving är officiell partner till klubbarna vi samarbetar med är det tryggt, enkelt och smidigt att boka en resa med oss. Det är inga mellanhänder och skulle matcherna mot förmodan flyttas mer än 36 timmar och man inte kan resa, får man alltid tillbaka pengarna om man har köpt ett fotbollspaket hos Ving, avslutar Fredrik Henriksson.

Prisexempel:
Boende 2 nätter för två personer i dubbelrum inkl frukost den 10 och 11 augusti på hotell Premier Inn City Centre Arena Printworks samt matchbiljett till Manchester United – Leicester, lördag 11 augusti. Pris 5 992 kr för två personer.

Fler prisexempel och information om Vings fotbollsresor finns här https://www.ving.se/fotbollsresor

För ytterligare information, kontakta:
Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving/Thomas Cook Northern Europe, 0709-513124, fredrik.henriksson@thomascook.se

Nyckelord

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum