Ving Sverige AB

Vings flygbolag först med nytt underhållningssystem

Dela

Vings flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, lanserar ett nytt underhållningssystem i sommar där passagerare ombord kan använda sina egna smarta telefoner, datorer och läsplattor för att få tillgång till underhållning ombord via en streamingtjänst. 

Systemet heter SunStream och i utbudet finns filmer, tv-serier, musik, olika magasin samt filmer från Vings resmål. Utöver ett brett underhållningsutbud kan gästerna ombord också beställa taxfreevaror från Airshoppen till fördelaktiga priser. Inom kort ska man även kunna boka utflykter på resmålen från flygstolen.

Vi arbetar hela tiden med att utveckla kreativa idéer som kan göra flygresan mer bekväm, och det här är ett exempel på det, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

För att kunna utnyttja streamingtjänsten ska gästerna ladda ner en gratisapp och ställa in sin device på flygplansläge. Väl ombord kan de aktivera sin Wi-Fi och koppla upp sig mot underhållningsservern ombord. Kostnad för att få tillgång till underhållningsutbudet är 4 euro per person eller 15 euro för en familj på fyra personer. Systemet ska lanseras i hela Thomas Cooks flygplansflotta, och av de 65 flyg som trafikerar kort- och mellandistansresmål har 65 procent SunStream installerat i nuläget. Kunder som ska resa med Thomas Cook Airlines i sommar får information om systemet finns på deras flygplan.

Önskas ytterligare information eller högupplöst bild, kontakta

Magdalena Öhrn, informationschef Ving, tel 0709-513075, magdalena.ohrn@ving.seAppen laddas ner här:

iOS: http://bit.ly/SunstreamApple

Android: http://bit.ly/SunstreamGoogle

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Kontakter

Vings Pressjour

Vid akuta ärenden utanför kontorstid. Endast för journalister.

08-55513040

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum