Ving Sverige AB

Vings nya kampanj vänder sig till vuxna

Dela

Den 2 februari går startskottet för Vings nya kampanj som vänder sig till vuxna som reser utan barn

Den här tiden på året är det många svenskar som går i semestertankar och hos Ving är det bråda dagar att ta hand om alla kunder som söker efter lämpliga resor inför sommaren.

- För att visa vårt stora och breda utbud kör vi just nu en stor marknadsföringsinsats med olika budskap för att stötta försäljningen. Idag inleds en ny fas i kampanjen där vi vill lyfta fram våra bästa koncepthotell som vänder sig till vuxna som reser utan barn, säger Claes Pellvik, marknadschef Ving.

Det är konceptvarumärkena Sunprime Hotels, skandinaviskt ljusa och fräscha hotell med fokus på design, mat och ett stort utbud av träningsaktiviteter samt det bohemchica varumärket Casa Cook, för de som söker sparsmakad barfotalyx med lokalproducerad mat, snygg design, personlig service samt yoga och andra träningsformer. 

Ny film har spelats in
För kampanjen har en mix av traditionella och digitala kanaler valts. En ny film har producerats, inspelad på hotell Sunprime Miramare på Rhodos, i formaten 15 och 30 sekunder som ska visas i TV4-gruppens kanaler, inklusive play-kanaler, med start den 2 februari. Även Discoverys kanaler; Kanal 5, 9 och 11 samt Eurosport och Eurosport 2 under OS (9-25 februari) finns med i medieplanen.

Printannonsering är planerad i utvalda tidningar som QX, SvD Perfect Guide och DI Weekend. Därutöver är Vings egna kanaler viktiga där nyhetsbrev, sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram och Youtube samt banners ska leda trafik till Ving.se.

Förutom de egna hotellkoncepten lyfts bredden av Vings semesterprodukter fram med såväl sol- och badresmål som Cypern, Grekland, Kroatien, Montenegro, Spanien samt kryssningar och det stora utbudet av citydestinationer tillsammans med bra priserbjudanden.

Reklamfilmen är signerad den engelska reklambyrån Albion, medan övrigt material såsom alla bilder, rörligt material inklusive grafiskt manér och uttryck, banners, nyhetsbrev och annonser producerats inhouse i Norden.

För ytterligare information, kontakta: Claes Pellvik, marknadschef Ving, telefon 0709-513032, claes.pellvik@ving.se

Länk till filmen (30 sek)

Bilaga – annons som ska gå i QX

Bilder

Dokument

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum