Ving AB

Vings Ocean Beach Club på Gran Canaria utsedd till Travellers’s Choice-vinnare

Dela

Varje år sammanställer sajten Tripadvisor recensioner, betyg och ratings från resenärer världen över där bland annat de bästa hotellen utses. Vings familjehotell, Ocean Beach Club på Gran Canaria, har nu sällat sig till den exklusiva skaran av Travellers’ Choice-vinnare som bästa hotell.

Att Ocean Beach Club får denna utmärkelse betyder att det är ett av de 10 procent bästa hotellen i världen. Det är ett fantastiskt bevis på att gästerna gillar såväl vår produkt, design, vår service och rummen på hotellet. Ocean Beach Club förenar skandinavisk design och en avslappnande stämning på ett sätt som vi vet efterfrågas av våra gäster, och det är nog bara en av anledningarna till att hotellet nu fått denna utmärkelse, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Ocean Beach Club Gran Canaria är ett av Vings populäraste hotell. Och det är inte bara på Tripadvisor som hotellet får toppvärden. Vings egna kunder ger hotellet höga betyg i de utvärderingsformulär som skickas ut efter varje avslutad resa. För vintersäsongen 2019/2020 fick hotellet ett av de högsta betygen någonsin för hotellet.

Safe Travel – utökade säkerhetsrutiner

Till årets vintersäsong öppnar Ving upp hotellet i slutet på oktober och i spåren av Covid-19 görs extra insatser med utökade rutiner för att gästerna ska känna sig så trygga och säkra som möjligt, bl a i restaurangen, vid städning och kring aktiviteterna på hotellet. Därutöver erbjuder kanariska myndigheter alla turister som reser till ön en extra Covid-19 försäkring, om man skulle ha otur att smittas.

Läs mer om OBC Gran Canaria.

Läs mer om Vings ”Safe Travel”.

Prisexempel: En vecka på OBC Gran Canaria. Avresa den 9 december från Stockholm Arlanda. Boende i Club Suite, exklusive måltider, från 7 995 kronor per person.

Kontakter

Bilder

Om

Ving AB
Ving AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving AB och har cirka 700 000 resenärer årligen.

 

Följ Ving AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving AB

Ving inför återbetalningsgaranti på 7 dagar samt ännu bättre villkor för av- och ombokning av resor23.10.2020 10:10:30 CESTPressmeddelande

Som enda svenska researrangör kan Ving nu garantera att kunder som avbokar eller får en inställd resa får tillbaka sina pengar inom 7 dagar. Sedan tidigare har Ving även förbättrat av- och ombokningsvillkoren där kunder bland annat har möjlighet att omboka sin charterresa ett obegränsat antal gånger fram till 30 dagar före avresa. Från och med idag har även möjligheten till avbokning kortats ned till 60 dagar före avresa.

Vings svenska Lollo & Bernie-succé fortsätter21.8.2020 10:11:48 CESTPressmeddelande

Sommarens reserestriktioner har satt stopp för många barnfamiljer som hade bokat en resa till något av Vings familjehotell vid Medelhavet. Ving har därför låtit Lollo & Bernie komma till Sverige och i samarbete med Nordic Choice har prisvärda paket med 2-3 övernattningar på olika hotell runtom i landet erbjudits. De populära maskotarnas närvaro på hemmaplan har minst sagt blivit en succé. Och nu kommer glädjande besked inför höstlovet, vecka 44. Ving lanserar nämligen två hotell med Lollo & Bernie, Quality Hotel 11 i Göteborg och Clarion Hotel Sign i Stockholm.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum