Ving Sverige AB

Vings personal väljer Mallorca och Gran Canaria

Dela

När Vings personal åker på semester väljer de flesta att resa till Mallorca följt av Gran Canaria och Rhodos. Det visar Vings försäljningsstatisk för personalresor för 2017, som även stämmer bra överens med kundernas favoritresmål.

Foto: Palma stad, Mallorca. Fotograf Gary Taylor

Det är klassiska charterdestinationer som toppar listan över de mest populära semesterresmålen när medarbetarna på Ving åker på semester. Även kunderna har samma favoritresmål och på topp tio-listan är det endast ett av resmålen som skiljer sig mellan kunder och personal. Det är plats nummer tio där personalen väljer det spanska fastlandet medan kunderna väljer Kap Verde.

- Det förvånar mig inte att Mallorca och Gran Canaria toppar även hos våra medarbetare. Även om man varit där många gånger finns det fortfarande mycket att upptäcka och vi har många resmål, så man kan variera sig även om man reser tillbaka till samma ö. På de klassiska resmålen har vi dessutom mycket bra boende, inte minst våra egna koncepthotell Sunwing, Sunprime och Casa Cook som är mycket populära även bland personalen, säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving.

Topp 10. Hit reste Vings personal 2017:
1. Mallorca 
2. Gran Canaria
3. Rhodos
4. Cypern
5. Kreta
6. Phuket, Thailand
7. Teneriffa
8. Kroatien
9. Turkiska sydkusten
10. Almeria, spanska fastlandet

Topp 10. Hit reste flest av Vings kunder 2017:
1. Gran Canaria
2. Mallorca
3. Teneriffa
4. Rhodos 
5. Kreta
6. Cypern 
7. Turkiska sydkusten
8. Phuket, Thailand 
9. Kroatien 
10. Kap Verde

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: Anna Hagberg, tf. informationschef Ving, tel 0709-513158, anna.hagberg@ving.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum