Uppsala Konsert & Kongress

Vinnare av Årets Turistmål i kategorin Konserthus!

Dela

Uppsala Konsert & Kongress är Årets Turistmål i kategorin Konserthus. Omröstningen anordnas av "Sveriges turistbyrå", Turistmål.se, som sedan 2008 verkat för att samla landets alla turistattraktioner i en sökbar katalog på nätet.

Årets Turistmål 2018
Årets Turistmål 2018

– Det är ett kvitto på att det företaget gör är helt rätt. Det är väldigt ofta tidigare besökare som röstar på just sin favorit säger Per Berg, VD på Turistmål i Sverige AB. Priset betyder att respektive företag sticker ut från mängden och lägger stor fokus på sina besökare och blivande gäster, allt för att bli ihågkommen på ett bra och positivt sätt.


Fakta om tävlingen
Över 7500 röster från hela landet har inkommit. Vinnaren i respektive kategori blir utsedd till Årets Turistmål 2018. Det finns totalt 50 kategorier. Turistmål.se startades 2008 med en vision att samla hela Sverige under ett och samma tak, lite som hela Sveriges turistbyrå. Idag finns över 18 000 sevärdheter, aktiviteter, boenden med mera listade på siten. År 2012 lanserades turistmåls unika reseplanerare där man hittar saker att göra på vägen dit man ska! 

turistmal.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Årets Turistmål 2018
Årets Turistmål 2018
Ladda ned bild
Foto: Mehdi Bagherzadeh
Foto: Mehdi Bagherzadeh
Ladda ned bild
Foto: Mehdi Bagherzadeh
Foto: Mehdi Bagherzadeh
Ladda ned bild

Länkar

Om

Uppsala Konsert & Kongress
Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1
753 75 Uppsala

018 727 90 00https://www.ukk.se/

Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, 
konferenser, möten, föreläsningar, mässor och utställningar. UKK är ett 14 000 kvadratmeter stort allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad. Husets ledstjärna är att, med ett utbud som präglas av mångfald och hög kvalitet, välkomna alla.

Följ Uppsala Konsert & Kongress

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala Konsert & Kongress

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum