Stockholms stad

Vinnarna av S:t Julianpriset 2016

Dela

Den 3 december på internationella funktionshindersdagen delades S:t Julianpriset ut i de fyra kategorierna Fysisk tillgänglighet, Tillgänglig information och kommunikation, Arbetsgivaregenskaper och Delaktighet. Prisutdelare var socialborgarråd Åsa Lindhagen.

S:t Julianpriset är Stockholms stads pris för att belöna arbete som görs för att inkludera människor med funktionsnedsättning i samhället.

Vinnarna i år är:

Fysisk tillgänglighet – Hotel Skeppsholmen med Statens fastighetsverk

Tillgänglig information och kommunikation – Bandhagshemmet med stöd av KTH, RSMH, socialförvaltningen i Stockholms stad och Funka. Med finansiering från Post- och Telestyrelsen

Arbetsgivaregenskaper – Nya Rågsveds Folkets Hus

Delaktighet – IK Södra

Läs mer om vinnarna på stockholm.se/stjulian.

Nyckelord

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum