Vision

Vision område sydost prisar Växjöbo för arbete för mänskliga rättigheter - inbjudan till digital prisutdelning

Dela

Vision område Sydosts MR-pris 2021 går i år till Växjö. Vinnaren tillkännages vid en digitala prisutdelningen fredagen den 10 december kl 07.00.

Varje år på internationella dagen för mänskliga rättigheter den 10 december, delar samordningsgruppen i Linköping genom Visions center i Linköping, ut Vision område sydosts MR-pris.

Visions medlemmar har under hösten haft möjlighet att nominera någon person, grupp eller organisation som har inspirerat till att tänka eller agera annorlunda när det gäller inkludering och lika rättigheter och som på ett föredömligt sätt arbetat med mänskliga rättigheter och genomfört medvetna aktiva åtgärder för att främja mångfald och integration och motverka diskriminering.  

I år kommer priset att landa i Växjö. Vinnaren kommer att tillkännages vid en digital prisutdelning. 

Tid och plats för prisutdelning (ta kontakt med Karolina Sundqvist för att få länken till mötet). 

Dag: den 10 december 
Tid: kl 07.00-07.20
Plattform som används: Zoom  

Kontaktperson: Karolina Sundqvist, samordnare på Visions center i Linköping

Epost: karolina.sundqvist@vision.se 

Telefon: 0702854838 

Om

Vision
VisionVisions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden.

Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. 

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

Oacceptabelt att kommunpolitiker skrämmer Visions medlemmar till tystnad22.12.2021 07:30:00 CET | Pressmeddelande

Arbetsmiljöverket har vid flera tillfällen gjort nedslag i Hörby kommun för undermålig arbetsmiljö. Vision har varit kritisk till politikernas agerande och påtalat bristerna ett flertal gånger för arbetsgivaren. Men situationen har inte förbättrats. Det senaste övertrampet skedde nyligen på en verksamhet där kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito (SD) krävde att personalen tog bort alla regnbågsflaggor som låg framme.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum