Göteborgs stift

Visioner av en plats 29 september

Dela

Kultursamverkan - Svenska kyrkan - anordnar tillsammans med Betlehemskyrkan en kväll med Göteborgsrapparen Vic Vem, som framför sin nya föreställning Visioner av en plats.

Göteborgsssrapparen, aktivisten och poeten Vic Vem.
Göteborgsssrapparen, aktivisten och poeten Vic Vem.

Visioner av en plats är en scenisk, interaktiv föreställning med Göteborgsrapparen, aktivisten och poeten Vic Vem. Visioner av en plats består av nyskrivet material samt låtar och dikter ur Vic Vems katalog som binds samman av hans egen livshistoria. Det blir en resa genom de skilda verkligheter som utgör dagens Sverige. En resa där vi kan möta oss själva, varandra och Gud.

Plats: Betlehemskyrkan i Göteborg

Tid: Kl 18:00

Arrangörer: Svenska kyrkan och Betlehemskyrkan

Mer information finns på Svenska kyrkans webbplats:
https://www.svenskakyrkan.se/goteborgsstift/kultursamverkan/nyheter/vic-vem---visioner-av-en-plats

Kontakter

Torgny LindénPressekreterare

Kontaktperson för biskop Susanne Rappmann samt stiftsstyrelse och domkapitel i Göteborgs stift. Även länk till församlingar i stiftet (Bohuslän, Halland och Sydvästra delen av Västergötland)

0706-331287torgny.linden@svenskakyrkan.se

Bilder

Göteborgsssrapparen, aktivisten och poeten Vic Vem.
Göteborgsssrapparen, aktivisten och poeten Vic Vem.
Ladda ned bild

Om

Göteborgs stift
Göteborgs stift
Lilla Bommen 1
411 04 Göteborg

031-771 30 00https://www.svenskakyrkan.se/goteborgsstift

Göteborgs stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift. Geografiskt omfattar det Bohuslän, Halland och den västra delen av Västergötland. Stiftet består av 178 församlingar samlade i 69 enheter under ledning av kyrkoherde och kyrkoråd.

Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet. Stiftet leds av biskop och stiftsstyrelse. Stiftskansliet finns i Göteborg. Domkapitlet utövar tillsammans med biskopen tillsyn över verksamheten i stiftets församlingar och stiftsorganisationen. Stiftet förvaltar också den kyrkliga jorden och skogen i Prästlönetillgångarna.

Följ Göteborgs stift

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Göteborgs stift

Dubbla vigningar i coronatider8.6.2020 07:37:11 CESTPressmeddelande

Söndagen den 14 juni viger biskop Susanne Rappmann sju kandidater till tjänst i Svenska kyrkan, fem till präster och två till diakoner. Med rådande restriktioner om max 50 personer delas vigningen upp i två gudstjänster och kandidaterna får endast bjuda sju personer var. Gudstjänsterna sänds därför digitalt. En av prästkandidaterna är döv och teckenspråkig. Därför kommer en av gudstjänsterna att teckenspråkstolkas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum