Yrkesplugget i Sverige AB

Walk the talk 21 april 17:00 - 19:00 - Yrkesutbildningens År 2016

Dela

I år är det Yrkesutbildningens år enligt regeringen. Vi på Yrkesplugget gör vårt bästa för att lyfta fram det positiva med yrkesutbildning inom Transport, Personbilsteknik, MC-teknik och Bygg. En av våra aktiviteter är att bjuda in ungdomar, föräldrar och media till Öppna hus för att på riktigt visa upp hur ett modernt yrkesgymnasium ser ut.

Alla är välkomna att besöka Yrkespluggets öppna hus torsdagen den 21 april mellan kl. 17:00 - 19:00. Du möter elever och lärare, vi visar våra nya lokaler, berättar om våra olika program samt bjuder på en show med RACKARTYGARNA

Vi kommer också berätta om vår satsning på förebilder. En aktivitet där tidigare elever ställer upp och berättar vad deras utbildning lett fram till. Detta genom Truckr (www.truckr.se) för blivande yrkesförare, Meckr (www.meckr.se) för blivande personbilsmekaniker, Buildr (www.buildr.se) för blivade byggare och MC:r (www.themcr.se) för blivande MC-tekniker. Med denna satsning hoppas vi nå ännu fler elever i för-gymnasial ålder. Framförallt de elever som är osäkra på sina val till gymnasieskolan. Men också nå föräldrar och hos dem öka förståelsen för yrkesutbildningen.

Yrkesplugget firar i höst 10 år som friskola med inriktning på yrkesutbildning på gymnasienivå och vuxenutbildning. Vi har sedan starten yrkesutbildat omkring 1500 elever.

Välkomna! 

Nyckelord

Kontakter

Annelee Bergstrand
VD & Rektor Yrkesplugget Bromma
08 409 14 200
annelee@yrkesplugget.se

Börje Lundén
Marknadschef Yrkesplugget
Tel: 073-529 59 90
borje@yrkesplugget.se

Bilder

Länkar

Om

Yrkesplugget i Sverige AB
Yrkesplugget i Sverige AB
Johannesfredsvägen 9-11
168 69 Bromma

08-514 841 40http://www.yrkesplugget.se

Följ Yrkesplugget i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så får du ett mejl när vi har något nytt att berätta.

Senaste pressmeddelandena från Yrkesplugget i Sverige AB

Förebilder är en viktig väg att få unga att välja en yrkesutbildning, samarbete mellan skola och näringsliv en annan viktig pusselbit.3.4.2017 07:30Pressmeddelande

Gymnasieskolan Yrkesplugget skapade fyra från skolan fristående webbplatser för sina olika gymnasieinriktningar. Innehållet skulle vara enkelt att ta till sig, korta filmer med ungdomar som idag jobbar med det de utbildat sig till. På ett eller annat sätt var det viktigt att också få med näringslivet, för ökad trovärdighet och framtidstro.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum