Heymedia

Webbshopping erbjuder säkrare produktval

Dela

Webbutikerna ökar lavinartat och allt fler väljer att handla direkt över nätet. Att köpa sina varor direkt via en webbutik är enkelt och man slipper exempelvis att gå ut i snöoväder eller regn. För att inte tala om en mängd andra fördelar, som gör det mer förmånligt för kunder att fortsättningsvis också köpa sina produkter online. Det finns samtidigt inga tecken på att webbutikerna ska försvinna. Vi ser istället tecken på att dessa utvecklas. Nu senast har man börjat introducera live shopping. Men vilka fler fördelar finns det med att handla på nätet?

Enklare för kunder att hitta information

Genom internet är det möjligt för kunderna att ta del av en stor mängd information innan man tar ett beslut. I en fysisk butik är det lätt hänt att det blir mer impulsstyrt, eftersom många inte sitter med mobilen framme när de ska köpa något. När du däremot handlar via internet kan du exempelvis ta del av ett bäddmadrass test innan du köper en ny madrass, eller läsa recensioner om en dator innan du köper den.

Den här informationen gör det möjligt att göra mer insatta beslut när man handlar. Även om informationen finns där när man handlar i en fysisk butik, är det inte lika många som använder den på det sätt som man gör när man handlar online.

Större konkurrens leder till bättre priser

När fler webbutiker börjar slåss om kunderna leder det till en ökad konkurrens. Företagen måste bli mer kreativa för att locka till sig kunder, vilket i sin tur leder till lägre priser. Utöver att priserna sänks kan butikerna även erbjuda rabatter och andra förmåner till sina kunder.

Det här är något som inte fysiska butiker kan göra i samma utsträckning, eftersom deras kostnader är högre. Med personal och lokaler kan utgifterna bli väldigt höga och man har mindre marginaler att röra sig med, vilket gör att webbutikerna alltid är billigare. En butik som exklusivt säljer på nätet har färre personal och sällan någon större lokal. Undantaget kan vara större bolag, men även dessa har ofta bättre förutsättningar än fysiska butiker.

Det här bidrar också till att fler handlar på nätet. När priserna är avsevärt bättre blir det svårt att motivera kunderna till att handla lokalt, även om man vill stötta det lokala näringslivet. Det är svårt att beskylla kunderna för det, privatekonomin går före och när prisskillnaderna är för stora är det förståeligt att man väljer det billigare alternativet.

Om

Heymedia
Heymedia
Vestergade 48H, 2 sal
8000 Aarhus C

https://heymedia.dk/

Heymedia er danmarks førende bureau indenfor linkbuilding, pressemeddelelser og outreach.

Följ Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Är digitalisering framtiden för evenemang?12.11.2020 21:04:25 CETPressmeddelande

Fram tills tidigare i år har evenemangsindustrin runt om i världen blomstrat. Stora festivaler har år efter år överraskat oss med deras innovativa insatser. Enorma sportevenemang har ständigt arbetat med utveckling och säkerhet för att överträffa sig själva. Konferenser, fester, marknader, konserter och andra stora evenemang har blivit en viktig del av våra liv, i en tid då upplevelser går före materialismen. Men kan dessa upplevelser som många förknippar med glädje, nöje och sociala aktiviteter även göra succés digitalt?

VillaFönster - Kvalitetsfönster med oslagbar leveranstid11.11.2020 08:32:26 CETPressmeddelande

Fönster och dörrar är i många fall tillverkningsvaror, därmed får du som kund räkna med att vänta i många veckor på dina produkter. VillaFönster valde att bygga ett stort lager i Varberg för att sedan lagerhålla de 500 vanligaste modellerna, vilket innebär omgående leverans på en stor del av sortimentet. För några år sedan byggdes även en Expressverkstad i samband med lagret för att erbjuda de vanliga tillvalen direkt på lagerprodukterna, så som spröjs, spaltventil, borrning för handtag mm. Som komplement till lagret finns även en fönsterfabriken i Småland. Därifrån erbjuds svensktillverkade nyproducerade fönster för levereras inom 3 veckor. Detta oavsett om det gäller aluminiumbeklädnad, allmogefräsning, spaltventiler eller energibesparande fönster med U-värde Eco 0,9.

Escapeaway, den bästa resebyrån.15.10.2020 10:33:47 CESTPressmeddelande

Escapeaway är en hemsida som har olika resor att erbjuda, vem vill inte resa liksom? Escapeaway har resor till ca 25 olika länder. Några av de är USA, Spanien, Frankrike, Kroatien, Turkiet och massa fler. Escapeaway har också massa olika hotelltyper som man kan välja det finns tex All inClusive, endast för vuxna osv. Det finns också en kategori som är “restema” och några exempel där är badsemester, familjesemester, bra till unga osv.

Hur dödar ozongeneratorer mögel?14.10.2020 15:11:00 CESTPressmeddelande

HUR GÖR OZONGENERATORER OZON FÖR ATT DÖDA MÖGEL? Ozongeneratorer producerar gas i tillräckligt stora mängder för att förändra organiska föroreningar och det resulterar till att gasen förändras så att mögel inte längre blir farligt eller irriterande. Eftersom ozon består av tre syremolekyler kan det kombinera sig med saker som mögel och mögelsporer. VAD ÄR OZON? Ozon är huvudelementet i ozonskiktet, som fångar upp solens värme och är väsentligt för livet på jorden. Till skillnad från andningsbara, stabila syremolekyler, som består av två syreatomer, består ozon av tre. Den tredje syreatomen i ozon kan lätt lossna från ozonmolekylen och återfästas till andra ämnen och förändra deras kemi. VAD PRODUCERAR OZON? För att kunna använda ozon för att döda mögel måste du börja med en ozongenerator. Ozongeneratorer producerar avsiktligt den giftiga gasozon och säljs som luftrenare för kommersiella och bostadsapplikationer. Specifikt annonseras de för att deodorisera, desinficera, döda eller ta bo

Sveriges bästa låneförmedlare14.10.2020 14:35:00 CESTPressmeddelande

Funderar du på att ta ett banklån, men vet inte vilken bank eller kreditinstitut som passar dig bäst? Då kan det vara en bra att använda en låneförmedlare. Det finns numera en rad låneförmedlare tillgängliga. För att underlätta sökandet har vi genomfört en studie över Sveriges bästa låneförmedlare som vi presenterar i denna sammanställning. Vad kan en låneförmedlare hjälpa till med? En låneförmedlare kan hjälpa dig att sondera terrängen inför ett större privatlån. Ofta anlitas låneförmedlare när man vill baka ihop flera mindre lån som i många fall har höga räntor på upp till 40 % i årsränta. Låneförmedlarnas hemsidor är i regel enkla att ansöka på och oftast har du ett eller flera erbjudande inom 24 timmar. Ingen personlig kontakt krävs och du slipper ta enskild kontakt med olika banker separat. När du ansöker om ett lån tas alltid en kreditupplysning som ger bankerna och kreditinstituten information om dina personliga förutsättningar som årsinkomst, boendeförhållanden och eventuella b

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum