Well Fastigheter

WELL Fastigheter har BLACK FRIDAY för bostäder

Dela

Imorgon har WELL Fastigheter Black Friday-kampanj med rabatt på utvalda bostäder som är redo för inflyttning. De som under fredagen 23 november köper en bostad får 20% på listade priser.

Kampanjen är i linje med bolagets filosofi om att leverera lyxiga bostäder till folkliga priser. Black Friday-erbjudandet över en dag passar väl in i rådande situation på bostadsmarknaden där många har svårt att köpa en bostad.

- Jag tror att i en tid där det för bostadsköpare har blivit svårare att få lån och konkurrensen om att sälja bostäder hårdnar är alla bostadsproducenter tvungna att vara kreativa i och samtidigt villiga att möta köparna med attraktiva villkor, säger Christofer Carlsson, grundare och vd för Well Fastigheter.

Erbjudandet gäller för den som kommer till WELLs kontor mellan 09.00-18.00 fredagen den 23 november 2018 och köper en bostad. Bostäderna är färdigställda och redo för inflyttning.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Well Fastigheter
Well Fastigheter
Rådmansgatan 19
114 25 Stockholm

08 122 166 10http://www.wellfastigheter.se

Well Fastigheter grundades 2010 med visionen att skapa unikt designade, klimatsmarta bostäder där arkitektur och teknik gifts samman på ett estetiskt, attraktivt och hållbart sätt. Vi utmanar bostadsmarknaden med exklusiva lösningar som har fokus på långsiktighet och hållbarhet. Vi vill att människan ska må bra i de bostäder vi bygger, och att boendet ska främja ett hälsosamt liv. Vi kallar det för Wellness Living. www.wellfastigheter.se

Följ Well Fastigheter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Well Fastigheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum