Well Fastigheter

WELL Fastigheter rekryterar försäljningschef från Eklund Stockholm New York

Dela

Bostadsutvecklingsbolaget Well Fastigheter stärker sin organisation och har rekryterat Sofia Elfsson Da Costa som ny försäljningschef från och med den 1:a juni.

Sofia Elfsson Da Costa
Sofia Elfsson Da Costa

Sofia kommer närmast från Eklund Stockholm New York där hon sedan 2016 gjort raketkarriär som fastighetsmäklare med både toppnoteringar och rekordförsäljningar. Dessförinnan har Sofia bland annat arbetat på Fastighetsbyrån och Erik Olsson Fastighetsförmedling.

– Vi drivs av en ambitiös målsättning och det känns mycket viktigt att kunna addera Sofias kompetens till vår organisation. Jag är väldigt stolt över att Sofia valt oss, säger Christofer Carlsson, grundare och vd på Well Fastigheter.

Sofia kommer bland annat ansvara för försäljningen av 117 nya bostäder i Väsjön, Sollentunas nya stadsdel som år 2032 kommer innehålla över 4 000 nya hem, skolor och förskolor. Bostadsrätts-föreningen uppförs med ett annorlunda finansieringsupplägg som man kallar BRF 2.0. I Väsjön innebär modellen att bostadsköparen erlägger en fast insats om drygt 12 000 kronor per kvadratmeter för sin bostad.

– Intresset för Väsjön är stort och behovet för BRF 2.0 skriande. Jag söker alltid efter utmaningar. Well Fastigheters position på marknaden är unik och mycket intressant. Det blir spännande att få vara med att stärka bolagets position och samtidigt själv kunna växa professionellt, säger Sofia Elfsson Da Costa.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Sofia Elfsson Da Costa
Sofia Elfsson Da Costa
Ladda ned bild

Om

Well Fastigheter
Well Fastigheter
Rådmansgatan 19
114 25 Stockholm

08 122 166 10http://www.wellfastigheter.se

Well Fastigheter grundades 2010 med visionen att skapa unikt designade, klimatsmarta bostäder där arkitektur och teknik gifts samman på ett estetiskt, attraktivt och hållbart sätt. Vi utmanar bostadsmarknaden med exklusiva lösningar som har fokus på långsiktighet och hållbarhet. Vi vill att människan ska må bra i de bostäder vi bygger, och att boendet ska främja ett hälsosamt liv. Vi kallar det för Wellness Living. www.wellfastigheter.se

 

Följ Well Fastigheter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Well Fastigheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum