Well Fastigheter

Well säljstartar Urban Park med 1 000 attraktiva lägenheter på mellandagsrean – 1 r.o.k. från 199 000 kr

Dela

På julafton säljstartar Well Fastigheter Urban Park med försäljning av 1 000 bostäder i Barkarbystaden, Järfälla. Området Urban Park säljs med konceptet BRF 2.0, vilket gör att priset för lägenheterna redan ligger på låga 245 000 till 695 000 kronor. Under mellandagsrean ges dessutom 18,5 procents rabatt.

Endast 300 meter från den kommande T-banestationen byggs upp till 1 000 lyxiga bostäder med spännande arkitektur i vacker parkmiljö. Lägenheterna inreds med exklusiva material som exempelvis med Kålmordsmarmor, kök i mässing och arkitektritade funktionsväggar. 
 
"Vi startar försäljningen av Urban Park med ett attraktivt mellandagserbjudande där vi ger 18,5 procent rabatt, 1 r.o.k. med sovalkov kan till exempel köpas för 199 675 kr. Området byggs utifrån vår filosofi om att leverera lyxiga bostäder till folkliga priser och med mellandagsrean kan fler slå till på en ny lägenhet", säger Christofer Carlsson, VD och grundare på WELL Fastigheter.
 
Fullpris för lägenheterna i Urban Park ligger på 245 000 kr och en avgift om 5 495 kr för de minsta lägenheterna och upp till 595 000 och en avgift på 11 995kr för 3 rum och kök. Samt en delningslägenhet med 2 ingångar för 695 000kr och 12 995 kr per månad. Mellandagsrean som pågår 24 december till 31 december 2018 innebär 18,5 procents rabatt.
 
"Vi säljer nu bokningsavtal av 70% av tilltänkt volym, där lägenhetsnummer är platsen i kön och köpare får välja sin bostad i turordning när väl 70% av projektet är uppbokat. Vi ritar klart fastigheten först efter att köparna valt vilken lägenhetsstorlek de vill ha", säger VD Christofer Carlsson.
 
Samtidigt som säljstarten för Urban Park lanserar Well även projektet WELL Digital och Mäklar ID som gör att konsumenterna kan göra hela bostadsköpet digitalt via Mobilt Bank ID.
 
 
Projektet beräknas byggstartas om 24 månader och första tillträdena beräknas ske om 36 månader. Läs mer om Urban Park på www.urbanpark.wellfastigheter.se

 
Om BRF 2.0
Med BRF 2.0 betalar köparen en mycket lägre insats än i vanliga, nybyggda bostadsrätter. Priset är lägre eftersom föreningen tar den största delen av lånen. Det innebär att månadsavgiften blir högre än i vanlig nyproduktion. Föreningens lån amorteras successivt av vilket gör att månadsavgiften sjunker succesivt. Köparen äger sin egen bostad, precis som i andra bostadsrättsföreningar.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Well Fastigheter
Well Fastigheter
Rådmansgatan 19
114 25 Stockholm

08 122 166 10http://www.wellfastigheter.se

Well Fastigheter grundades 2010 med visionen att skapa unikt designade, klimatsmarta bostäder där arkitektur och teknik gifts samman på ett estetiskt, attraktivt och hållbart sätt. Vi utmanar bostadsmarknaden med exklusiva lösningar som har fokus på långsiktighet och hållbarhet. Vi vill att människan ska må bra i de bostäder vi bygger, och att boendet ska främja ett hälsosamt liv. Vi kallar det för Wellness Living. www.wellfastigheter.se

Följ Well Fastigheter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Well Fastigheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum