Well Fastigheter

Well startar HUB för konsulter inom fastighetsbranschen

Dela

Well fastigheter startar coworking-koncept för fastighetsbranschen i centrala Stockholm. I en kreativ miljö på 400 kvadratmeter utvecklar Well en HUB för konsulter och mindre bolag som arbetar inom fastigheter.

I en tid där flera bolag i fastighetsbranschen väljer att säga upp medarbetare och istället använda sig av konsulttjänster behövs nya typer av arbetsplatser. Enskilda konsulter och mindre bolag har ett stort behov av flexibilitet, nätverksbyggande och närhet till sina kunder. Genom att öppna upp sitt eget kontor för att andra inom fastighetsbranschen vill Well skapa en mötesplats som ger större möjligheter för att bygga nya och utveckla befintliga kundrelationer.

”Vi erbjuder en enkel coworking-lösning för konsulter i fastighetsbranschen som vill hitta nya samarbeten och ett roligt sammanhang. HUBen erbjuder både gemenskap och möjlighet till nya affärer. Exempelvis söker vi själva samarbetspartners och ser gärna att det är någon som vi lärt känna över en kaffe”, säger Christofer Carlsson, VD och grundare på WELL Fastigheter.

Kontakter

Om

Well Fastigheter
Well Fastigheter
Rådmansgatan 19
114 25 Stockholm

08 122 166 10http://www.wellfastigheter.se

Well Fastigheter grundades 2010 med visionen att skapa unikt designade, klimatsmarta bostäder där arkitektur och teknik gifts samman på ett estetiskt, attraktivt och hållbart sätt. Vi utmanar bostadsmarknaden med exklusiva lösningar som har fokus på långsiktighet och hållbarhet. Vi vill att människan ska må bra i de bostäder vi bygger, och att boendet ska främja ett hälsosamt liv. Vi kallar det för Wellness Living. www.wellfastigheter.se

Följ Well Fastigheter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Well Fastigheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum