WhistleB, Whistleblowing centre

WhistleB väljer Sigma IT Consulting för global expansion av visselblåsartjänst

Dela

WhistleB möter stark global efterfrågan på sina visselblåsartjänster och har nu valt Sigma som stöd för fortsatt utveckling av företagets kommunikationstjänster.

WhistleBs tjänst för anonym kommunikation ger styrelse och ledning en direkt kommunikation med sina medarbetare, och ökade möjligheter att snabbt kunna agera på eventuella missförhållanden.   

-          Grunden för att få in väsentlig information ligger i att erbjuda ett säkert system som anställda litar på. Vi vet att anonymitet krävs för att få in känslig information, och företaget måste skydda känslig data, säger Gunilla Hadders, en av grundarna till WhistleB. 

Säkra och effektiva verktyg för att kunna kommunicera anonymt med medarbetare, leverantörer och kunder är nyckelfrågor för WhistleB. Företag måste förebygga och minimera risker kopplade till t.ex. mutor, korruption eller diskriminering. Eller bara ta in goda idéer och förslag för en trygg och attraktiv arbetsplats. De konkreta förslagen finns ofta redan tillgängliga hos medarbetarna. Nu vidareutvecklas WhistleBs tjänster med stöd av Sigma.

 

-          Vi har valt Sigma för deras spetskompetens och dokumenterade erfarenhet av internationella system med mycket högt ställda säkerhetskrav, säger Gunilla Hadders.

 

-          Sigma vill göra skillnad. Vi vill vara med och utveckla lösningar för en bättre morgondag. Det är inspirerande att bidra till WhistleBs verksamhet och vi delar deras passion för att utveckla smarta lösningar för globala samhällsfrågor, säger Jonas Wollinger, affärsområdeschef applikationsutveckling och förvaltning på Sigma

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

WhistleB, Whistleblowing centre
WhistleB, Whistleblowing centre
Klarabergsviadukten 70
10724 Stockholm

+46 70 214 88 73http://www.whistleb.com

Om WhistleB

WhistleB grundare har över 20 års erfarenhet av att utveckla affärsdrivande hållbarhetsarbete, i Sverige och internationellt. Tjänsten används av såväl mindre företag som internationella koncerner. WhistleBs plattform för säkra kommunikationstjänster är ISO certifierad enligt ISO 27001.

 

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting är ett ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Sigma IT Consulting har över 1000 medarbetare och ingår i Sigma Group som finns i 11 länder.

Kontakt:Jonas Wollinger, Telefon: 070 379 2148, E-post jonas.wollinger@sigma.se

Följ WhistleB, Whistleblowing centre

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från WhistleB, Whistleblowing centre

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum