Bingolotto

​Wollter och Elisa i BingoLotto

Dela
Elisa Lindström och Christopher Wollter
 

Sångerskan Elisa Lindström och skådespelaren Christopher Wollter spelar i höst huvudrollerna i The Sound of Music på Nöjesteatern i Malmö och gästar BingoLotto på söndag. Dessutom får vi besök av Ferry Svan, nybliven juniorvärldsmästare i timbersports, tillika son till Gunde Svan.

Sound of Music och Ferry Svan

Elisa Lindström är till vardags sångerska dansbandet Elisa's och 2016 dansade hon hela vägen fram till finalen i Let's Dance – och vann. Skådespelaren Christopher Wollter har bl.a. haft roller på Dramaten och Lorensbergsteatern och har setts i TV-serier och filmer som Maria Wern och Anna Odells Guldbaggevinnande Återträffen. I höst står de båda på Nöjesteaterns scen i Malmö för att framföra klassikern Sound of Music. På söndag berättar de om det stundande äventyret i BingoLotto.

Gunde Svans son Ferry, 21, satsar på att bli bäst i världen i timbersport, sporten där man med yxa och såg ska ta sig igenom vedblock. Han har redan vunnit både nordiska mästerskapen och JVM. På söndag gästar han BingoLotto.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 11 juni kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum