WSP

​WSP tilldelas ramavtal i projekt- och byggledning hos Stockholm Vatten och avfall

Dela

Genom de nyvunna ramavtalen får WSP fortsatt förtroende att vara leverantör inom projekt- och byggledning hos Stockholm Vatten och Avfall.

Ramavtalen föregicks av en gedigen upphandling i hög konkurrens.

– Att WSP får fortsatt förtroende av Stockholm Vatten och Avfall är ett kvitto på att vi har ett attraktivt och konkurrenskraftigt erbjudande inom projekt- och byggledning. WSP är stolta över att få vara med och bidra i Stockholm Vatten och Avfalls framtida investeringar för ett hållbart och framtidssäkrat samhälle, vilket är helt enligt med WSPs egna målsättningar, säger Christoffer Hultkrantz, avdelningschef på WSP.

Stockholm Vatten och Avfall äger och sköter ledningsnät och anläggningar för vatten, avlopp och avfall i Stockholm och Huddinge. De ansvarar för att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov genom långsiktiga projekt som lever upp till hårda miljökrav och hållbara kretslopp.

WSP har cirka 200 konsulter specialiserade på Projekt- och Byggledning inom Stockholmsregionen.

För mer information, vänligen kontakta:
Christoffer Hultkrantz, avdelningschef Energi- & Infrasystem WSP
Telefon +46 701 04 31 51
E-post christoffer.hultkrantz@wsp.com

Kontakter

Om

WSP
WSP
Arenavägen 7
12188 Johanneshov

010-7225000http://www.wsp.com

WSP är en av världens ledande rådgivare och konsultbolag inom samhällsutveckling. Vi utvecklar allt ifrån städer och transportsystem till vattenförsörjning och höga hus. Med närmare 50 000 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. I Sverige har vi omkring 4 300 medarbetare.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

Lundastudenter vinner ”blöt” casetävling – så ska riskmedvetandet hos allmänheten öka9.12.2019 07:14:00 CETPressmeddelande

Hur framtidssäkrar vi Sveriges tätorter för kraftigare skyfall? Det var frågeställningen i WSPs årliga nationella casetävling för studenter, 100H. Det vinnande bidraget kom från två civilingenjörsstudenter från LTH som satt fingret på en viktig samhällsutmaning, nämligen allmänhetens kunskap och riskmedvetenhet kring vatten i en föränderlig värld.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum