Spanska Turistbyrån

YOU DESERVE SPAIN, Turespañas nya sommarkampanj

Dela

Turespañas mål för att locka internationella turister är att Spanien ska förknippas med säkerhet och förtroende.

Kampanjen ‘You Deserve Spain’ är utformad för att förstärka Spaniens positionering som det främsta semestermålet för de viktigaste källmarknaderna (Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Belgien, Sverige, Nederländerna och Polen) och är ett svar på den exceptionella situation som orsakats av pandemin.

Kampanjen kommer att vara aktiv under perioden maj till juli, främst i digitala format med spridning i sociala medier. Den riktar sig till olika målgrupper (ungdomar, vuxna, familjer och äldre). Dessa finns representerade i olika miljöer såsom, kust, sol och bad, natur- och landsbygd, stads- och kulturmiljöer samt vandringsleden Camino de Santiago. 

Under presentationsceremonin den 12 maj förmedlade Spaniens minister för industri, handel och turism att Spanien mycket snart "är redo att öppna upp för världen".

Ministern tillade att internationella turister "redan kan planera sin semester i Spanien" eftersom landet garanterar "säkerhet och kvalitet." Dessutom har landet ett brett och mångsidigt utbud för turister som garanterar den bästa upplevelsen för resenären. Speciellt under sommarperioden med anledning av alla exceptionella sol- och baddestinationer.

Kampanjen, utvecklad av Turespaña, syftar till att förmedla ett tillstånd av lugn och avkoppling till resenären, samt att uppmuntra till internationellt resande efter året som varit. Kampanjen "är synonymt med förtroende, säkerhet och kvalitet; tre attribut som uppmuntrar resor till vårt land", betonade ministern.

 För att se det här innehållet från www.youtube.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Läs mer om Spanien: Spain.info.

Mer information om hur du reser tryggt: travelsafe.spain.info.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum