Svea Ekonomi

Young E-business of the Year 2020: Nu startar entreprenörstävlingen för unga

Dela

Sverige lyfts ofta fram som ett föregångsland för unga digitala entreprenörer och antalet butiker på nätet ökar för varje dag som går. För att uppmuntra unga att starta företag har bank- och finansgruppen Svea och Payson instiftat det årliga priset ”Young E-business of the Year”. I år startar tävlingen den 5 oktober. Ungdomar mellan 15 och 25 år har då chansen att presentera sina e-handelsidéer för chansen att vinna 10 000 kronor.

Tävlingen Young E-business of the Year 2020 startar måndag den 5 oktober 2020 och avslutas söndagen den 1 november 2020. Syftet med tävlingen som nu anordnas för fjärde året i rad är att uppmuntra ungt entreprenörskap och få fler ungdomar att starta e-butiker.

Totalt utses fem finalister och en av dem belönas med ett stipendium på 10 000 kronor som ska vara till hjälp för att kunna förvekliga e-handelsidén. För att tävla skickas affärsidén för e-handel in via Sveas hemsida på max en A4-sida eller med ett filmklipp på max två minuter.

Så går tävlingen till:

1. Sammanfatta affärsidén för e-handel på max 1 A4-sida i PDF-format alternativt i ett filmklipp på max 2 minuter.

2. Ladda upp tävlingsbidraget och fyll i kontaktuppgifterna på Sveas hemsida senast söndagen den 1 november.

3. Besked om vilka som gått vidare till final i ”Young E-business of the Year 2020” meddelas under vecka 45.

Här hittar du tävlingsvillkoren till Young E-business of the Year 2020

För ytterligare information, kontakta:
Emma Lindgren, expert på digital konsumtion och Head of PR, Svea
070-752 32 90
emma.lindgren@svea.com 

Nyckelord

Bilder

Dokument

Om

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Om Svea
Svea är en finansiell företagsgrupp med trettio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. 
Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com

Följ Svea Ekonomi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Ekonomi

Ny undersökning från Svea: Svenskar avstår gemensam ekonomi – litar inte på sin partner15.12.2020 07:33:00 CETPressmeddelande

Tre av fyra svenskar har gemensamma utgifter och i de allra flesta fall handlar det om delade kostnader med en maka/make eller sambo. Men en ny undersökning från bank- och finansgruppen Svea visar att var sjunde medvetet undanhållit ekonomin från sin partner. De vanligaste anledningarna? Att den egna ekonomin är privat, bristande tillit och man skäms över sin ekonomi.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum