Åklagarmyndigheten

Ytterligare två släppta i narkotikaärende i norra Västmanland

Dela

Åklagaren har hävt häktningen för två personer som varit häktade skäligen misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott. En tredje person är fortfarande häktad på sannolika skäl.

– Misstankarna kvarstår mot de nu släppta personerna. Detsamma gäller de som tidigare släppts i ärendet, säger kammaråklagare Camilla Jegerhjelm, som leder förundersökningen.

Målnummer i Västmanlands tingsrätt: B 4862-20

Åklagaren kan inte lämna mer information i det här skedet av utredningen. När ytterligare information finns lämnas det i ett pressmeddelande.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum