Cloetta Sverige AB

YUP-lifting nyhet från Läkerol - full med hallon och passion

Dela
Nu kommer Läkerol YUP Crispy Raspberry Passion – en helt ny Läkerol med krispigt skal och en mjuk kärna med smak av hallon och passionsfrukt.

Läkerol YUP Crispy bjuder på flera oväntade upplevelser i samma pastill, både vad gäller smak och konsistens. Nyheten erbjuder en perfekt balans av sött och friskt och får munnen att vattnas ordentligt. Med ett krispigt skal med frisk smak av passionsfrukt och en mjuk kärna full med smak av hallon, får vi en smakexplosion som piggar upp både andedräkt och sinne och får oss att vilja säga YUP to life!

Läkerol YUP Crispy finns sedan tidigare även i lakritssmak som ger lakritsälskarna det bästa av två världar. En god smak av sötlakrits i det krispiga skalet i fin kontrast till den intensiva salmiaksmaken i den mjuka kärnan.

– YUP Crispy är en ask full med smakfulla, sockerfria pastiller som är perfekta att ha med sig under dagen för att stilla sötsuget utan dåligt samvete. Den nya smaken tror jag kommer att bli en favorit i mångas fickor och handväskor i sommar, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

Pastillerna är sockerfria och veganska, med naturliga färger och aromer samt är berikade med C-vitamin. De är förpackade i en ask som innehåller 40 gram och har en inbyggd dosering som gör att du enkelt får ut en pastill i taget.

Läkerol YUP Crispy Raspberry Passion lanseras på dagligvaruhandeln och servicehandeln vecka 19. Det rekommenderade konsumentpriset är 17,50 kr.

Mer information
Vill du veta mer om Läkerol YUP Crispy är du välkommen att höra av dig till Fia Rasmusson, se kontaktuppgifter nedan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Fruktiga och färgsprakande vårnyheter från CandyKing!15.2.2023 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Väntan är över! Nu kan vi äntligen avslöja årets efterlängtade vårnyheter hos CandyKing. Tio smarriga nyheter intar hyllan och förhöjer din påse eller kopp i vår. Chokladälskaren får inte missa den lyxiga Apelsintryffeln eller Tupla Mini. Andra nyheter att spana in är den fräscha Äppleflaskan, supersalta Sisu Salty Salmiak och Ahlgrens Gröna Bilar i XL formatet ”Limousiner”. Från och med vecka 9 finns alla nyheterna att plocka i butik, varav tre exklusivt bara hos CandyKing.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum