DHR, Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet

Zombiespecial i podden

Dela

Zombier eller skyddsrum? Hur preppad ska en va egentligen? Det frågar DHR i senaste avsnittet av podden.

Krig och konflikt, pandemi och global miljökatastrof – vi lever mitt i detta. Och bara nyss var det stora rubriker om att det inte finns skyddsrum till alla, och de som finns är inte tillgängliga för om du har en rörelsenedsättning. Att ständigt bära på en katastrofkänsla är jobbigt och vi matas med hur mycket konserver och vatten vi behöver bunkra för att klara oss. Men är det saker och ting som är viktigast att preppa sig med inför en katastrof?

Vi pratar med Herman Geijer som, förutom att han är expert på zombies, också grottat ner sig i hur vi överlever katastrofer. Hans bok Överlev katastrofen - 12 sätt att förbereda dig, men också boken Bli en zombieöverlevnadsexpert är utgångspunkten för samtalet. Som landar i att vi kanske kommer att fixa det, trots allt.

Lyssna på nya avsnittet av podden!

https://soundcloud.com/user-152045771/zombies-eller-skyddsrum-hur-preppad-ska-en-va-egentligen?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Ansvariga för DHR:s podd ”Hur tänkte ni nu?” är

Karolina Celinska, 08-685 80 34 / 076-837 80 34

Janna Olzon, tel: 08-685 80 31 / 070-384 80 31

Nyckelord

Kontakter

Om

DHR, Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet
DHR, Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet
Storforsplan 44
123 21 Farsta

08-685 80 00https://dhr.se/

DHR är en idéburen demokratisk organisation av och för personer med nedsatt rörelseförmåga, som arbetar för att förverkliga principen om alla människors lika värde. Genom att skapa opinion och påverka de politiska besluten arbetar vi för ett öppet Sverige, där personer med nedsatt rörelseförmåga inte blir utestängda utan fullt jämlika, jämställda och delaktiga i samhället. En av utgångspunkterna i vårt arbete är FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

Följ DHR, Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från DHR, Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum