Svenska Resebranschföreningen

Orimligt att affärsresenärer inte kan välja tåget15.6.2024 14:07:02 CEST | Svenska Resebranschföreningen

Hur svårt kan det vara att boka en tågbiljett? Nästan omöjligt enligt svenska affärsreseföretag som försöker boka hållbara resalternativ till sina kunder. Det har nu gått två månader sen SJ lanserade sitt nya bokningssystem och fortfarande går det inte att boka en vanlig tågbiljett smärtfritt. Måttet är nu rågat och idag skriver Svenska Resebranschföreningen (SRF) en debattartikel i SvD och kräver en handlingsplan från alla inblandade.
Svenska Judoförbundet

Så går det i OS- och Paralympics-kvalet – Marcus Nyman klar för OS14.6.2024 16:53:35 CEST | Svenska Judoförbundet

Efter att ha tagit guld under helgens tävling i Abidjan, Elfenbenskusten, är Marcus Nyman nu kvalificerad till sitt fjärde OS! 33-åringens avancemang i OS-kvallistan innebär dessvärre att landslagskollegan Ida Eriksson blir utan OS-biljett då de båda konkurrerade om samma kontinentala kvotplats till OS. På parajudosidan står hoppet till ett wild card för Nicolina Pernheim som haft en paus från elitjudon och Paralympics-kvalet på grund av graviditet. Sedan tidigare är Tara Babulfath klar för OS.
Svenska Cykelförbundet

Jakob Söderström om att raketkarriären fortsätter i Paris-OS14.6.2024 16:18:02 CEST | Svenska Cykelförbundet

Det blev inget stort firande efter beskedet om att Jakob Söderqvist ska delta i OS – förutom att det var ett ovanligt fint resorthotell efter den femte etappen av Giro d'Italia Next Gen. Jakob ser OS som ett fantastiskt tillfälle att få nya erfarenheter. Men råtalangen som fyllde 21 år härom veckan vill också tävla på allvar redan nu mot många av cykelsportens största stjärnor.
Region Kronoberg

Extra ersättning till sjuksköterskor på akuten som tar extrapass14.6.2024 15:20:47 CEST | Region Kronoberg

I år är det ovanligt svårt att lösa bemanningen inom sjukhusvården i Kronoberg under semesterperioden. Särskilt besvärligt är det i akutsjukvården. Regionstyrelsens presidium har nu fattat beslut om en extra ersättning till sjuksköterskor på akutkliniken som arbetar extra pass: förutom ordinarie övertidsersättning får de 200 kronor per arbetad timme. – Detta är en åtgärd för att försöka lösa det svåra läget utan att våra medarbetare ska behöva flytta sin semester, säger Henrietta Modig Serrate (S), regionstyrelsens ordförande.
Livsmedelshandlarna

Hur hindras unga från att bli kriminella i Sverige och i Tyskland?14.6.2024 15:00:00 CEST | Livsmedelshandlarna

Den 27/6 klockan tio släpper Efter släppet blir det samtal om vad vi kan lära oss. Du som inte har möjlighet att vara med på plats kan ta del av seminariet i efterhand via vår Youtubekanal. Medverkande: Pär Bygdeson, vd, Livsmedelshandlarna Richard Jomshof, ordförande Justitieutskottet, Riksdagsledamot SD Mårten Tenne, ordförande, Livsmedelshandlarna Greta Berg, expert brottsförebyggande, SKR Jonas Berg, Ica-handlare, Södertälje Ulrika Liljeqvist, ledamot Justitieutskottet, Riksdagsledamot Centerpartiet Mikael Damsgaard, ledamot Justitieutskottet, Riksdagsledamot Moderaterna Per-Erik Eriksson, Moderator, Agaton Communications Länk till seminariet: https://www.almedalsveckan.info/program/70031
Astara Sweden

Grande Panda: den nya globala spelaren från FIAT14.6.2024 14:23:36 CEST | Astara Sweden

FIAT avslöjar de första bilderna av nya Grande Panda, den förstfödda i den nya modellfamiljen inspirerad av 1980-talets Panda, en kompakt familjebil som svarar på kundernas behov världen över. Nya Fiat Grande Panda är den första modellen i den nya globala line-up baserad på en multi-energiplattform Grande Panda kommer först att lanseras i Europa, Mellanöstern och Afrika, och kommer att finnas tillgänglig både som 100% elektrisk och hybrid. Med en totallängd under 4 meter, distinkta linjer och rymligt utrymme är nya Grande Panda perfekt både för att möta familjens komfortbehov och dagens urbana mobilitet.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sista
  • >>
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye