18 träffarniklas ekstedt

Bookmark Förlag

Niklas Ekstedt delar hemligheterna bakom perfekt grillning i sin nya kokbok25.1.2024 14:56:02 CET | Bookmark Förlag | Pressmeddelande

Få kockar förknippas lika starkt med grillning som Niklas Ekstedt. På hans restaurang Ekstedt, tillagas all mat över öppen eld. Den 27 mars, i samband med påsken och starten av grillsäsongen släpper han sin nya kokbok Ekstedt grillar / Knep och hemligheter. Här delar han med sig av sina bästa recept och avslöjar de hetaste tipsen för att uppnå den perfekta glöden.
Turistrådet Västsverige

Gör-det-själv-måltid i bohuslänsk natur ska locka utländska besökare till Västsverige17.1.2019 13:30:00 CET | Turistrådet Västsverige | Pressmeddelande

Idag lanseras The Edible Country – en satsning som Visit Sweden gör i samarbete med Turistrådet Västsverige och ytterligare sex regionala turistorganisationer. Syftet är att skapa internationell uppmärksamhet för spektakulära upplevelser av svenska smaker och svensk natur. För detta ändamål har sju rustika träbord specialritats, snickrats och placerats ut på sju natursköna platser i Sverige. Här ska utländska besökare kunna samla råvaror i naturen som sedan tillagas och avnjuts på plats. Borden kan bokas via Bookatable mellan maj och september. Det västsvenska bordet är placerat på Ramsvikslandet i Bohuslän.
Turistrådet Västsverige

Bokningsbart bord på Ramsvikslandet ska locka internationella besökare17.1.2019 13:30:00 CET | Turistrådet Västsverige | Pressmeddelande

Idag lanseras The Edible Country – en satsning som Visit Sweden gör i samarbete med Turistrådet Västsverige och ytterligare sex regionala turistorganisationer. Syftet är att skapa internationell uppmärksamhet för spektakulära upplevelser av svenska smaker och svensk natur. För detta ändamål har sju rustika träbord specialritats, snickrats och placerats ut på sju natursköna platser i Sverige. Det västsvenska bordet ska placeras vid Tångevik på Ramsvikslandet och kan bokas från och med den 24 maj. Här ska utländska turister kunna samla råvaror i naturen som sedan tillagas och avnjuts på plats.
Bookmark Förlag

Världens första antidepp-diet!18.10.2017 13:22:00 CEST | Bookmark Förlag | Pressmeddelande

Alla njuter inte av årstidernas växlingar. Några procent av svenskarna drabbas av så kallad årstidsbunden depression. Just nu innebär övergången till höst och vinter att man blir trött, livslusten minskar och sötsuget ökar. Men ny forskning på tarmfloran visar att deppighet kan botas med mat. Och då inte med någon svårgenomförlig diet – utan med vanlig, välsmakande, njutbar mat. Om detta handlar nya boken Happy Food av Niklas Ekstedt och Henrik Ennart.
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye