Sveriges Allmännytta

SABO kritiskt till förslag om postboxar

Dela

SABO är starkt kritiskt till att hyresvärdar skulle tvingas att installera fastighetsboxar och själva stå för hela kostnaden medan de postoperatörer som spar pengar på detta inte skulle behöva betala något.

Jämför hyresnivåer via SABOs hemsida
SABO erbjuder nu en förbättrad möjlighet för sina medlemmar att via grafiska presentationer jämföra hyresnivåerna mellan olika SABO-företag för åren 1997-2006.

Socialstyrelsens kartläggning av hemlösheten i Sverige
Den kartläggning av hemlöshet som Socialstyrelsen gjort visar att hemlöshet fortsätter att vara ett problem i Sverige. Sedan 1999 har antalet hemlösa personer ökat.

SABO Professional Tours 19-22 september
Prag, Dresden, och Görlitz...Intresserad av en kunskapsresa om byggande, bostäder och förvaltning och visioner i den Tysk-Polsk-Tjeckiska gränsregionen?

Äldres boende 26-28 april
Intresserad av utvecklingen när det gäller äldres boende? Då ska du titta närmare på vårens kunskapsresa 26-28 april. Den går från Örnsköldsvik till Hudiksvall.

Ny VD i AB Jokkmokkshus
Ny VD i Gårdstensbostader
Ny VD i Varbergs Bostads AB

Läs mer på SABOs hemsida www.sabo.se

Kontakter

Om

Sveriges Allmännytta
Sveriges Allmännytta
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm

08-406 55 00http://www.sverigesallmannytta.se

Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisationen för 320 allmännyttiga kommunala och privata bostadsföretag som bygger och förvaltar hyresbostäder för alla i hela landet. Tillsammans har de över 975 000 hyresbostäder

Vi bistår våra medlemmar så att de kan vara långsiktiga och konkurrenskraftiga aktörer på bostadsmarknaden. På så sätt bidrar vi gemensamt till en hållbar utveckling – ekonomiskt, miljömässigt och socialt.

Följ Sveriges Allmännytta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sveriges Allmännytta

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye