Euro Accident Livförsäkring AB

Ny version av mobilappen med funktioner för gruppförsäkringar

Dela
Nu finns en ny version av vår mobilapp med nya funktioner för att kunna rapportera skadeärenden för andra gruppförsäkringar än sjukvårdsförsäkring.
Sedan tidigare har försäkrade med Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess bland annat haft möjlighet att hantera besök, få E-vård, betala självrisk och skicka in kvitton för kostnader som vi ska ersätta i mobilappen
 
I den nya versionen som är tillgänglig för nedladdning i App Store och Google Play finns nya funktioner för flera gruppförsäkringar. Det gäller försäkringar som ersätter kostnader vid olycksfall och försäkringar som ger ersättning vid arbetsoförmåga, som till exempel Barn- och ungdomsförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Sjukavbrottsförsäkring, Sjukförsäkring och Sjuk- och olycksfallsförsäkring.
 
– Det är smidigt att skicka in kvitton för kostnader vid olycksfall som den försäkrade vill ha ersättning för, som till exempel läkekostnader, resekostnader och merkostnader. Det är bara att ta en bild på kvittot med telefonen och sedan ladda upp och skicka in det, säger Henrik Andersson, IT-projektledare för mobilappen på Euro Accident.
 
Det är också möjligt att ladda upp och skicka in bilder på ärr genom appen. Den som har en gruppsjukförsäkring kan dessutom skicka in sina läkarintyg och friskanmäla sig. Det går även att se kommande utbetalningar i appen.
 
– Vi har behållit och byggt vidare på det enkla och pedagogiska gränssnittet. Den försäkrade får hjälp att lämna rätt information beroende på försäkring och det räcker till exempel att skicka in ett läkarintyg på en försäkring även om det finns flera försäkringar, säger Henrik Andersson.
 
För att kunna använda appen behöver det finnas en försäkring hos Euro Accident och ett mobilt bank-id för att logga in.
 
Det här kan du göra i appen
 
Försäkringar
 • Få en överblick över vilka försäkringar du och familjen har.
 
Boka vård
 • Via telefon få bedömning och rådgivning av en av våra sjuksköterskor och en första besökstid hos en av våra vårdgivare när så behövs.
 • Om du behöver fler besök hos en vårdgivare utfärdar vi biljetter som du använder för att själv boka efterföljande besökstider via appen.
 • Genom vår E-vårdstjänst på webben få kontakt med en läkare för konsultation vid enklare medicinska problem dygnet runt.
 
Ärenden
 • Se dina ärenden och aktuell status.
 • Betala självrisk via Swish eller kort.
 
Bokade besök
 • Se bokade besök med information om när, vem du ska träffa och var (med karta).
 • Boka om eller boka av planerade besök.
 
Rapportera till oss
 • Skicka in begäran om ersättning för utlägg som du vill ha ersättning för genom att fotografera och ladda upp bilder på dina kvitton.
 • Rapportera till oss att du inte längre är sjukskriven.
 • Skicka in sjukintyg för sjukskrivning som du vill ha ersättning för genom att fotografera och ladda upp bilder på ditt läkarintyg.
 • Skicka in ärrbilder som du vill ha ersättning för genom att fotografera och ladda upp bilder på dina ärr.

Bilder

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://euroaccident.com/se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare ®

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med över 2,1 miljard kronor i bruttopremieinkomst och över 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och mår bra. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye