Euro Accident Livförsäkring AB

Grattis, Roland Flaig, Årets Hälsofrämjande chef 2020!

Dela
Euro Accident är glada över att idag ha fått dela ut pris till Roland Flaig, Managing director Nordics, RWE Renewables Sweden, som vinnaren av Årets Hälsofrämjande chef 2020. En chef som vet att medarbetarnas hälsa är kopplad till företagets framgång och resultat.
Roland Flaig, Managing director Nordics, RWE Renewables Sweden Foto: Karina Ljungdahl
Roland Flaig, Managing director Nordics, RWE Renewables Sweden Foto: Karina Ljungdahl

Tidningen Chef utser varje år Sveriges bästa chefer i fem olika kategorier. Sedan 2018 står Euro Accident bakom priset till Årets Hälsofrämjande chef.

Euro Accident tror att nyckeln till framgång för framtidens organisationer är att ha chefer som leder, styr och utvecklar verksamheten med medarbetarnas hälsa i fokus. Med priset vill vi lyfta fram och belöna en chef som arbetar systematiskt med medarbetarnas hälsa och på så sätt har skapat en framgångsrik organisation med hållbara medarbetare.

Efter en gedigen process som pågått under ett helt år utsåg juryn Roland Flaig, Managing director Nordics, RWE Renewables Sweden, till vinnare av Årets Hälsofrämjande chef 2020.

Juryns motivering:

”Denna chef vet att medarbetarhälsan är kopplad till företagets framgång och resultat. Han har infört mätetal för hälsa som följs upp tillsammans med övriga affärsmål. Hälsostrategin är affärsstrategin. För denna ledare är medarbetarnas livskvalitet huvudmålet. Med psykologens perspektiv jobbar han tydligt via ledarskapet med psykisk och fysisk hälsa. Han har utvecklat och driver utbildningsprogram i hållbart ledarskap, vilket hjälper såväl chefer som medarbetare att leva och leda hållbart.”

Läs intervju med vinnaren

De andra finalisterna var Katarina Roddar, Personaldirektör, PwC, och Wivecka Ljungh, HR- och kvalitetschef, Bostads AB Mimer.

Läs om priset och juryprocessen

Nyckelord

Bilder

Roland Flaig, Managing director Nordics, RWE Renewables Sweden Foto: Karina Ljungdahl
Roland Flaig, Managing director Nordics, RWE Renewables Sweden Foto: Karina Ljungdahl
Ladda ned bild

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://euroaccident.com/se/

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,4 miljard kronor i årlig premievolym, 300 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 230 medarbetare på kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik och en filial i Köpenhamn i Danmark.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye