Euro Accident Livförsäkring AB

Euro Accident har Årets förmedlardisk

Dela
Euro Accident har blivit framröstade som Årets förmedlardisk 2019 – Liv av medlemmarna i Svenska Försäkringsförmedlares förening, Sfm.
Pris för högsta betyg av både förmedlare och administratörer.
Pris för högsta betyg av både förmedlare och administratörer.
Svenska Försäkringsförmedlares förening, Sfm, låter varje år sina medlemmar utse årets förmedlardisk bland liv- och sakförsäkringsbolagen. Utmärkelsen baseras på deras betygsättning av tillgänglighet, engagemang, kompetens, enkelhet, produkterbjudande och prisbild.
 
Med högsta helhetsbetyg från både förmedlare och administratörer utsågs Euro Accident till Årets förmedlardisk 2019 – Liv  Förmedlarnas val respektive Årets förmedlardisk 2019 – Liv  Administratörernas val. Utmärkelsen delades ut i samband med Sfm:s föreningsstämma den 26 maj 2020.
 
 Kundservice har högsta prioritet hos oss och är en av våra viktigaste framgångsfaktorer på en marknad med hård konkurrens. Det är självklart mycket uppskattat att få bevis på att våra ansträngningar ger resultat, säger Staffan Johansson, Sverigechef för Euro Accident Livförsäkring AB, i en kommentar och fortsätter:
 
Jag är däremot inte överraskad, eftersom vi arbetar målinriktat inom flera områden för att erbjuda kundservice i toppklass och fyra år i rad även har fått utmärkelsen Förmedlarnas val. Vi har dessutom fantastiskt engagerade medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att hjälpa såväl förmedlare och partners som företag och försäkrade.

Nyckelord

Kontakter

Staffan Johansson
Sverigechef, Euro Accident Livförsäkring AB
E-post: staffan.johansson@euroaccident.com
Telefon: 070-877 61 38

Bilder

Pris för högsta betyg av både förmedlare och administratörer.
Pris för högsta betyg av både förmedlare och administratörer.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://euroaccident.com/se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.com/se/.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye