Euro Accident Livförsäkring AB

Premiär för Euro Accidents nya webbplats

Dela
I dag är det premiär för Euro Accidents nya webbplats. Förutom en ny teknisk plattform så har webbplatsen förnyats när det gäller design, språk, innehåll och struktur. Allt för att göra det så enkelt som möjligt att ta del av Euro Accidents erbjudande, service och hjälp som finns att få från olika tjänster och försäkringar.
Helt nytt är Mina sidor som ska ge tydligare information och snabbare guida till rätt försäkring med rätt åtgärder.
Helt nytt är Mina sidor som ska ge tydligare information och snabbare guida till rätt försäkring med rätt åtgärder.
- Med vår nya webbplats vill vi framförallt att det ska vara lättare att hitta och ta till sig det du söker utifrån den roll du har när du besöker oss. Det gäller oavsett om du är representant för ett kundföretag, försäkrad, försäkringsförmedlare eller partner, säger Miles de Champs, chef Kommunikation, på Euro Accident.
 
Helt nytt är till exempel Mina sidor för den som har en försäkring hos Euro Accident. Efter inloggning med Bank-ID ser man sina försäkringar, vad de gäller för och framförallt hur man gör för att använda försäkringen eller anmäla en skada.
 
- De flesta som besöker webbplatsen gör det när de vill veta mer om sina försäkringar eller om det har hänt något. Med Mina sidor kan vi ge tydligare information och snabbare guida till rätt försäkring med rätt åtgärder, säger Miles de Champs.
 
För den som besöker Euro Accidents webbplats i egenskap av representant för ett företag, som till exempel HR-personal eller chef, har framförallt stödet som kan bidra till att deras medarbetare kan undvika längre sjukskrivningar lyfts fram med tydliga genvägar.
 
- Våra försäkringar kan bidra till att företag har trygga och friska medarbetare som kan arbeta och mår bra medan de gör det. Mest avgörande för resultatet är att vi så tidigt som möjligt får chans att komma in med rätt åtgärder. Därför tycker vi att det är extra viktigt att det är lättillgängligt, säger Miles de Champs.
 
All distribution av Euro Accidents försäkringar går via försäkringsförmedlare och ett antal partnersamarbeten. En stor del av webbplatsen innehåller olika portaler bakom inloggning med information, dokument och offertprogram inom ramen för respektive samarbete.
 
-  Vi strävar alltid efter att erbjuda attraktiva försäkringslösningar i kombination med snabb och kompetent service för att vara konkurrenskraftiga hos försäkringsförmedlare och partners. Portalerna är en av våra viktigaste kanaler för serva dem med det de kan behöva i sitt arbete och vi hoppas att det kan bli ännu bättre med den nya webbplatsen, säger Miles de Champs.
 
Förutom den svenska webbplatsen finns också en dansk webbplats och en norsk webbplats för Euro Accidents verksamhet i de länderna.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Helt nytt är Mina sidor som ska ge tydligare information och snabbare guida till rätt försäkring med rätt åtgärder.
Helt nytt är Mina sidor som ska ge tydligare information och snabbare guida till rätt försäkring med rätt åtgärder.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://euroaccident.com/se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.com/se/.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye