EFN Ekonomikanalen

Framtidssäkra privatekonomin med EFN – premiär i dag

Dela
Efter ett halvår med corona har många insett behovet av en personlig ekonomisk kompass. Med start i dag satsar därför Sveriges bästa ekonomikanal allt på att lära och inspirera svenska folket hur man framtidssäkrar och gör det bästa av sin ekonomi.
Nya EFN.se.
Nya EFN.se.

Säsongspremiären äger rum i dag, måndag, med den två timmar långa livesända sparshowen EFN Uppesittarkväll. Succéformatet, som är inne på sjätte säsongen, har massor av hängivna tittare som kommenterar och ställer frågor i direktsändning. 

I stället för att producera snabbare och mer, höjer EFN kvalitén ännu mer. Fyra specialreportrar ägnar sig helt åt sparande, boende och företagande. Och i stället för snabba klipp-vinkeln tar ekonomikanalen det medellånga och långa perspektivet. 

”Vi är övertygade om att det är där vi gör mest nytta,” säger Anna Fagerström. ”Vi har väl alla folk i vår omgivning som oroar sig för pensionen, det egna företaget eller boendet. Här hoppas vi att vi kan bidra – vi jobbar hårt på att vara informativa på ett underhållande sätt.”

Här är en del av höstens utbud på EFN Ekonomikanalen: 

EFN Kvadrat, ett program om bostad varje månad. Dessutom inslag och reportage om boende en gång i veckan. 

EFN företagande, intervjuer och reportage från hela Sverige varje vecka. 

EFN tipsar, smarta tips om privatekonomi varje vecka. 

EFN Marknad, aktuella insikter om aktiemarknaden varje fredag. 

EFN Uppesittarkväll, två timmars livesänd sparshow kvällen före lön. 

Alla inslag på EFN Ekonomikanalen är reklamfria, det kostar inget att ta del av dem och vem som helst kan titta när som helst.  

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nya EFN.se.
Nya EFN.se.
Ladda ned bild

Länkar

Om

EFN Ekonomikanalen
EFN Ekonomikanalen
Blasieholmstorg 12
106 70 Stockholm

EFN ​Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vänder oss till den ekonomiintresserade allmänheten. Kanalen är rikstäckande, alla våra inslag och program är reklamfria och det kostar ingenting att ta del av våra program, reportage och intervjuer. Kanalen har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal fem år i rad, senast 2021. EFN Ekonomikanalen drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken. 

Vi finns på EFN.se och i sociala medier.

Följ EFN Ekonomikanalen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från EFN Ekonomikanalen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum