Euro Accident Livförsäkring AB

Euro Accidents webbplats kan vinna Guldhanden 2020

Dela
Euro Accidents webbplats är en av fyra finalister till priset Guldhanden i kategorin ”Bästa kommersiella webbplats”. Guldhanden delas ut under SiteVisiondagarna den 21 oktober 2020.

Euro Accidents webbplats lanserades i slutet av augusti i år. Förutom en helt ny teknisk plattform så har webbplatsen förnyats när det gäller design, språk, innehåll och struktur. Allt för att göra det så enkelt som möjligt att ta del av vårt erbjudande, vår service och vår hjälp som finns att få från olika tjänster och försäkringar.

– Det känns uppmuntrande att vi nu får ytterligare en bekräftelse på att vi tänkt och gjort rätt. Målet men vår nya webbplats är framförallt att det ska vara lättare att hitta och ta till sig det du söker utifrån den roll du har när du besöker oss. Det gäller oavsett om du är representant för ett företag, försäkrad, försäkringsförmedlare eller partner, säger Miles de Champs, chef Kommunikation, på Euro Accident.

Priset Guldhanden går till webbplatser som är byggda i SiteVision, som bäst uppfyller sitt syfte, möter sin målgrupp och som består av lösningar som sticker ut. Vinnarna presenteras under SiteVisiondagarna den 21 oktober 2020.

Juryn består av personer från SiteVision, InUse, Språkkonsulterna och Web Service Award som alla är experter på olika områden inom webb.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://euroaccident.com/se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.com/se/.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye