Friends Agenda

Friends Agenda - Årets Byrå i kategorin "PR & Kommunikation"

Dela
När Friends Agenda för första gången på fem år ställer upp i Regis Årets Byrå kniper byrån förstaplatsen. – Vi tackar idag våra kunder. Det är de som gör oss bra, som vi har genomlevt ett tufft och märkligt år tillsammans med och vars omdömen nu har placerat oss på prispallen igen, säger Sibel Wolff, vd Friends Agenda.

Mellan åren 2013 och 2015 knep Friends Agenda två förstaplaceringar och en andraplats i Regis byråtävling. Sedan dess har byrån inte deltagit i tävlingen.

– Vi genomlevde en identitetskris och grubblade en hel del över inriktning och framtid. Nu känner vi oss trygga i rollen som PR- och kommunikationsbyrå med inriktning på kvalificerad kommunikationsdriven verksamhetsutveckling. Det är otroligt roligt att få bekräftelse att kärleken mellan oss och kunderna fortfarande är stark, säger Mattias Andersson, styrelseordförande och grundare Friends Agenda.

– För sex år sedan var jag med byrån som kund på Regigalan och bidrog till priset med min röst. Det är därför väldigt kul att nu vara med i den nya rollen som vd för byrån, säger Sibel Wolff.

Temat för årets annorlunda och digitala utgåva av Regis byråtävling var ”transform the norm”.

– Vi var lite undrande hur vi skulle förhålla oss till det begreppet som kan betyda lite vad som helst. Men då vi tror mer på hårda variabler än på ordmoln bestämde vi oss för att granska ägandet – det mått som vi själva, franska vänsterekonomer och högerideologer kan vara eniga om är det bästa måttet på vem som har makten i ett samhälle, säger Mattias Andersson.

Friends Agenda ägare består idag av +60 procent kvinnor och 35 procent ägande av personer med utomeuropeisk bakgrund.

– Det är inget absolut mått, men visar att vi i vart fall ger vårt bidrag till en jämnare fördelning av makt och ägande i samhället, säger Sara Morge, partner och seniorkonsult.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Friends Agenda
Friends Agenda
Åsögatan 115
116 24 Stockholm

http://friendsagenda.se/

KRIS - FÖRÄNDRING - FÖRNYELSE

Friends Agenda är en PR- och kommunikationsbyrå som erbjuder rådgivning och rätt resurser för kommunikationsdriven verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder partnerskap och effektivt stöd i kris, i förändringsarbete och skapar långsiktigt värde genom att öka förståelse, förtroende och på så sätt skapa nya möjligheter för dig som kund.

Följ Friends Agenda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friends Agenda

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum