Svensk Elektronik

Elektronikmässan lanseras i Stockholm 2022 i unikt samarbete med Svensk Elektronik och Easyfairs

Dela
Svensk Elektronik och Easyfairs lanserar mötesplatsen Elektronik i Stockholm den 6 – 7 april 2022 på Kistamässan i ett unikt samarbete. En efterlängtad möjlighet för branschen att nätverka, inspireras och göra affärer.

Elektronikmässan, Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen, kommer nu till Stockholm. Mässan har arrangerats sedan 2011 i Göteborg och är en uppskattad och välbesökt mötesplats i Västsverige. Våren 2022 slår Elektronikmässan upp dörrarna i Kista i ett unikt samarbete med branschföreningen Svensk Elektronik och planeringen är i full gång.

Elektronikmässan i samarbete med Svensk Elektronik kommer bjuda på två fullspäckade dagar tillägnade hela elektronikbranschen. Branschen längtar efter att träffas och det finns ett uppdämt behov efter att ses och göra affärer. Vi är övertygade om att samarbetet med Svensk Elektronik med sitt djupa kunnande och starka förankring i branschen tillsammans med en strategisk placering i Kista kommer ger fantastiska förutsättningar för ett lyckat genomförande våren 2022”, säger Helena Crivei projektledare för Elektronikmässan.

Elektronikmässan arrangeras parallellt med Advanced EngineeringSveriges enda mötesplats som fokuserar på produktutveckling och sourcing för den tillverkande industrin. Eftersom elektronik spelar en alltmer betydande roll i produktutveckling ger det tydliga synergieffekter att genomföra mässorna parallellt.

Vår ambition är att vi skall bli rikstäckande för att bredda och samla hela branschen. Easyfairs är en stark partner och det känns helt rätt att lansera mötesplatsen i Kista som är en strategisk plats för branschen”,  säger Peter Björkholm, Tf. VD Svensk Elektronik.

På mötesplatsen lanseras uppdateringar kring allt från elektronikproduktion, komponenter och material till Embedded technology, IoT och cybersäkerhet. Här förenas kunder och leverantörer från hela elektronikbranschen i en inspirerande miljö präglad av framåtanda och innovationer i framkant. Möt den senaste tekniken, produktionen, utvecklingen och digitaliseringen på Elektronikmässan i Stockholm, 6 - 7 april 2022.

Elektronikmässan – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen har arrangerats sedan 2011 och har under sina år blivit en populär och givande mötesplats. Under två dagar samlar vi branschen under ett tak där 100% av fokuset ligger på smart elektronik, innovationer och tekniklösningar.

Vill du veta mer om Elektronik eller Advanced Engineering? Besök hemsidan för respektive mässa för mer information www.advancedengineering.se www.elektronikmassan.se eller kontakta Helena Crivei, Projektledare för mässorna, helena.crivei@easyfairs.com, +46 (0)31 85 43 47.
Frågor till Svensk Elektronik kan ställas till Peter.Bjorkholm@svenskelektronik.se,
+46-(0)709 15 18 09.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svensk Elektronik
Svensk Elektronik
Storgatan 5
114 85 Stockholm

08 782 08 50http://www.svenskelektronik.se

Om Svensk Elektronik

I framkant för ditt företag - och för hela elektronikindustrin.

Sveriges största branschnätverk.

Svensk Elektronik är Sveriges ledande branschorganisation för tillverkare, utvecklare och leverantörer inom elektronik. Våra medlemsföretag utgör tillsammans landets största nätverk inom elektronikindustrin och bildar branschens viktigaste mötesplats för samverkan och affärer.