Hermods AB

Hermods yrkeshögskolestuderande kammar hem 22 stipendier av 31 möjliga!

Dela
Det blev en fin tilldelning av Erik Forss stipendium till Hermods Yrkeshögskolas byggnadsingenjörer i år. Stipendiet delas ut den 24 juni samtidigt som de studerande tar examen. Vi är otroligt stolta över att ha så många ambitiösa studerande hos oss!
Hermods byggnadsingenjörer inom ROT och Produktion
Hermods byggnadsingenjörer inom ROT och Produktion

Varje år delas Erik Forss stipendium ut av Stockholms Byggmästareförening till studenter med tidigare erfarenhet av byggbranschen och som nu studerar vid KTH, Hermods, Nackademin eller KYH i Stockholms län. Stipendiets kriterier är bland annat goda studieresultat, hög närvaro och god studiedisciplin.

Vi kan med stor glädje meddela att Hermods byggnadsingenjörer kammade hem hela 22 stipendier av totalt 31möjliga. Nu i juni tar 2 av klasserna examenoch många har redan jobb att gå vidare till. Vi är otroligt stolta över våra studerande som under två år har lagt ner tid, engagemang och hårt arbete för att numer kunna titulera sig som Byggnadsingenjörer inom antingen produktion eller ROT.

Utbildningsledaren för utbildningen, Malin Isaksson, säger såhär om utdelningen: 

- Det är en utmaning att studera i vuxen ålder, men en av fördelarna är just att många har med sig tidigare arbetslivserfarenheter. Och att dessa i kombination med föreläsare direkt från branschen även kan berika utbildningen med rätt diskussioner och frågeställningar. Det är jätteroligt att vi har så många ambitiösa studerande. De har alla ett stort intresse av att bidra till vår samhällsbyggnad och är väl värda ett stipendium. Och jag är såklart väldigt stolt!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hermods byggnadsingenjörer inom ROT och Produktion
Hermods byggnadsingenjörer inom ROT och Produktion
Ladda ned bild

Om

Hermods AB
Hermods AB
Adolf Fredriks kyrkogata 2
111 37 Stockholm

08-410 251 00https://www.hermods.se/

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra komvuxutbildningar, yrkeshögskola, sfi och distansgymnasium utbildar årligen över 70 000 studerande och elever. Vår vision är att vara ledande i utbildning för vuxna och därigenom delaktiga i inkludering och förbereder för arbetslivet. Hermods ingår i Academedia, som genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande vill skapa en bättre framtid.

Följ Hermods AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Hermods AB

HERMODS YRKESHÖGSKOLA FORTSÄTTER ATT EXPANDERA EFTER MYNDIGHETENS BEVILJANDE AV KORTA YH-KURSER SOM STARTAR TILL HÖSTEN26.5.2023 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

─ YH-kurser är ett relativt nytt koncept inom Yrkeshögskolan och fokuserar på utveckling och omställning av relevant kompetens för den som redan är yrkesverksam, med syfte att möta arbetslivets förändrade behov och krav. Kurserna utvecklar Yrkeshögskolans flexibilitet och utbildningsformens möjlighet att snabbare svara mot arbetslivet behov av breddad och förnyad kompetens. I syfte att snabbt hänga med i den utveckling som sker. För att kurserna lättare ska kunna kombineras med jobb är de flexiblare avseende studietakt och studieform, vi bedriver dem på halvfart eller trekvartsfart på distans. Hermods Yrkeshögskola välkomnar expansionen av YH-kurser då det är tydligt att det finns ett stort behov av snabb omställning och kompetensutveckling inom flera olika branscher. Kurserna är framtagna tillsammans med ledningsgrupperna för våra YH-program och med input från våra olika branschråd. Även här blir våra yrkeshögskoleutbildningar en viktig del i det livslånga lärandet, säger Anette Wahlg

Hermods Yrkeshögskola fortsätter tillväxtresan efter myndighetens tilldelning av YH-program för 202312.1.2023 16:34:59 CET | Pressmeddelande

Myndigheten för Yrkeshögskolan gav idag sitt besked om vilka nya yrkeshögskoleprogram som landets YH-anordnare beviljats starta hösten 2023. Hermods Yrkeshögskola fortsätter att expandera i årets ansökningsomgång där ett viktigt fokus ligger inom teknik och samhällsbyggnad men även grön näring, hållbarhet och energi. Hermods Yrkeshögskola startar sex helt nya utbildningar och expanderar befintliga utbildningar på fler orter i höst.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum